Megjelent: 6 éve

Kinevezések az Accor HotelServices európai üzletágában

Steven Dainest és Laurent Picheralt nevezték ki az Accor HotelServices egy-egy régiós vezetői pozíciójára.

Több vezetőváltás is történik július elsején az Accor HotelServicesnél. Steven Dainest a HotelServices Egyesült Királyság, Írország, a Benelux államok, Svájc és Oroszország élére nevezték ki, míg Laurent Picheralt a HotelServices Németország, Lengyelország és Közép-Európa vezérigazgatójává tették meg.

Ezzel Steven Daines és Laurent Picheral tagja lesz a vállalat felső vezetésének, felváltva Peter Verhoeven-t, aki a Booking.com csapatához csatlakozik – írja a cég keddi közleménye.

Sébastien Bazin, az Accor elnök-vezérigazgatója kijelentette: „Örülök Peternek, aki kihasználja ezt az adódó lehetőséget. Meg vagyok győződve róla, hogy megvan a tehetsége és az energiája ahhoz, hogy ezt a fordulópontot a karrierjében sikerre vigye, a legjobbakat kívánom neki ehhez. Az utódját a folyamatosság és a belső előléptetések jegyében az Accor kínálta rengeteg tehetségekből választottuk ki. Steven és Laurent is nagy tiszteletnek örvendő szakemberek, tökéletesen ismerik a csoportot és a csapatszellemet. Folytatni fogják az Accor tartós növekedését a maguk régiójában, tovább erősítve az Accor ezeken a piacokon már meglévő vezető piaci pozícióját.”

Steven Daines a Genfi Egyetemen diplomázott, később megszerezte a Hospitality Administration/Management MBA fokozatot az ESSEC francia egyetemen. Karrierjét a Compagnie des Wagons-litsnél kezdte az Accor csoportnál, ahol 1994 és 2005 között Franciaországban és külföldön is különböző operatív feladatokat látott el. Ezt követően nevezték ki az economy márkák latin amerikai ügyvezető igazgatójának. 2012 óta pedig az Ibis Budget és a HotelF1 franciaországi ügyvezető igazgatója.

Laurent Picheral az EDHEC egyetemen fejezte be menedzsment tanulmányait. Pályafutását 1989-ben könyvvizsgálóként kezdte a KPMG-nél. 1995-től a fejlesztésért is felelős senior üzemeltetési igazgatóként dolgozott a Salustro Reydelnél. 1997-ben kezdte pályafutását az Accor csoport pénzügyi igazgatóságán, ahol különböző pozíciókat töltött be a belső ellenőrzési részlegen, melynek 2000-ben igazgatója lett. 2003-ban az Accor Németország pénzügyi igazgatója, majd 2006-ban a pénzügyi, adó, jogi és IT területért felelős ügyvezető igazgatója lett. 2010 óta pedig az Accor Lengyelország vezérigazgatója.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter