Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 13 éve

Legjobb Munkahelyek - 2. GlaxoSmithKline Pharma (Nagyvállalatok Kategória)

Adatok (2005. dec. 31.): - Cég pontos neve: GlaxoSmithKline Pharma - Létszám: 192 fő - Árbevétel (nettó): 18.980.136.359 HUF - Iparág: gyógyszeripar - Tevékenységi kör: vényköteles gyógyszerek és oltóanyagok forgalmazása - Tulajdonosi szerkezet: 100% külföldi tulajdon (angol) - Fluktuáció: - - Egy főre eső képzési költség: 413.000 HUF

A GlaxoSmithKline Pharma a 2005-ös év után már másodszor nyerte el a Legjobb Munkahely címet. A világ egyik vezető kutatásalapú gyógyszergyártó- és egészségmegőrző vállalataként a GSK célja az emberek életminőségének javítása, hogy az emberek aktívabban, jobban és tovább éljenek.

A cég legfőbb erősségei az önálló munkavégzés lehetősége, az emberarcúság, a csapatmunka és az etikus működés. A munkavállalók a cég legfőbb erényei között említették a dinamikus alkalmazkodóképességet, a közép- és felsővezetőkbe vetett bizalmat, a nagy döntési szabad-ságot és a kollegialitást:

"Nem csak egy porszemnek érzem magam a gépezetben, hanem beosztástól függetlenül vár-ják javaslataimat, ötleteimet, hogyan lehetnénk együtt jobbak."

"Véleményem szerint a nagy cégek hasonlóan működnek. A különbséget az együtt dolgozó emberek, a csapat, illetve a vezetők hozzáállása teremti meg. Nagyon szeretek ebben a csa-patban dolgozni."

A cég számára másik nagyon fontos tényező az etikus magatartás, amelyet a dolgozók szintén a magukénak vallanak:
"Olyan cégnél dolgozhatok, ahol etikus magatartás mellett piacvezetők vagyunk sok termé-künkkel."
"A szakmaiság mellett nagy hangsúlyt kap az etika is, és ez nagyon fontos."

Forrás: Legjobb Munkahely Felmérés, Hewitt
Follow hrportal_hu on Twitter