Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 13 éve

Legjobb Munkahelyek - 3.Syngenta Kft. (Kis- és Középvállalatok Kategória)

Adatok: - Cég pontos neve: Syngenta Kft. - Létszám: 50 fő - Árbevétel: 15,000,000,000 Ft - Iparág: mezőgazdaság - Tevékenységi kör: növényvédelem - Tulajdonosi szerkezet: Syngenta Alpha 99%, Syngenta Delta 1% - Fluktuáció: 0% - Egy főre eső képzési költség: N/A

A Syngenta a világ vezető agrárvállalata, aki elkötelezett a fenntartható mezőgazdaság mellett, az innovatív kutatáson és fejlesztésen keresztül. A vállalat piacvezető a növényvédelem-ben és harmadik a nagy értékű vetőmagvak piacán.

A Syngenta több mint 19.000 embert alkalmaz a világ 90 országában.

Az egész világon növekszik az igény a mezőgazdaság termelékenységének javulása iránt, így a Syngenta jövőképe nem más, mint jobb élelemmel ellátni egy jobb világot, a különböző növénykultúrákra vonatkozó eljárásmódok tökéletesítése révén.

Ez a jövőkép nem pusztán filozófia a Syngenta-nál, mindent meg is teszünk, hogy e szerint növekedjünk.
Munkatársainkkal szemben magasak az elvárásaink, de elkötelezett munkájukért és jó teljesítményükért cserébe stabil munkahelyet, képzési– és fejlődési lehetőségeket, és az alapfizetéseken felül kiváló jutalmazási (mely az egyén és a csapat teljesítményét egyaránt elismeri) és juttatási rendszert biztosítunk.

Forrás: Legjobb Munkahely Felmérés, Hewitt
Follow hrportal_hu on Twitter