Megjelent: 11 éve

Lukács Letícia, az ITJobs Group új regionális üzletfejlesztési tanácsadója

Lukács Letícia szakmai tapasztalata a kereskedelem-fejlesztéshez, a fejvadászathoz, illetve a munkaerő-közvetítéshez valamint a felnőttképzéshez kötődik.

A szakember mielőtt Magyarországra visszatért, elsősorban az informatikai és a pénzügyi területekre specializálódott az elmúlt évek során Írországban.

Jelenleg Letícia feladata az ITJobs Kft. nemzetközi irodáinak koordinációja, üzletfejlesztése és a kollégák képzése. Kitűzött célja, hogy a felemelkedő ágban lévő piacokon kimagasló sikereket érjen el.

  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter