Megjelent: 10 éve

Munkahelyeket ment meg a Develor - pályázzon!

Elemzők szerint 2010 a válságból való kilábalás éve, ez az év adhat esélyt a gazdasági fellendülés beindítására. Ugyanakkor jelentős változások tapasztalhatóak a vállalatok elvárásaiban és céljaiban a külső tanácsadási, szervezetfejlesztési szolgáltatásokkal kapcsolatban. A fő kérdés a mérhetőség, a valódi értékteremtés.

A Develor Tanácsadó Zrt. - felelősséget érezve a hazai gazdaság fellendítésért - újonnan átalakított megoldás-rendszerével szeretne segíteni egy támogatásra szoruló magyar vállalatnak. A nyertes pályázó legalább 10 millió forint értékű szolgáltatásban részesül.

A szolgáltatás a Develor Értéklánc, azaz a DÉL elnevezést kapta.
Az új módszer lényege, hogy a cégek egészére koncentrál, és két a szervezet sikerességét leginkább meghatározó területen, a vezetés hatékonyságára és az értékesítés működésére, fejti ki pozitív hatást.

A DÉL alkalmazása garantálja a szervezeti hatékonyságot és eredménynövekedést, s hozzájárul magyar munkahelyek megtartásához vagy akár újak teremtéséhez.

A pályázatot olyan neves gazdasági szakemberek bírálják el, min Dr. Bőgel György, a CEU Business School professzora, Takács János, az Electrolux vezérigazgatója, a Menedzserek Országos Szövetségének elnöke, valamint Fluck Benedek, a BOSCH vállalatcsoport HR igazgatója.

- Minden gazdasági szereplő felelőssége, hogy saját eszközeivel segítsen, mi most ezt tesszük. Izgatottan várjuk a pályázatokat. Biztosak vagyunk abban, hogy a folyamat végén egy magyar cég a fejlődés pályájára állhat, munkahelyeket megtartva és teremtve - mondta Pozvai Zsolt, a Develor Tanácsadó Zrt. vezérigazgatója.

- Végre egy pályázat, amely a társadalmi felelősség jegyében született! Szívből üdvözlöm a Develor egyedülálló kezdeményezését, akik saját tanácsadói tudásukat és szakmai munkájukat ajánlják fel a győztesnek, hogy segítsék egy hazai vállalat fejlődését. Remélem, hogy a példájukat mások is követik majd - jelentette ki Dr. Bőgel György, a pályázat bíráló bizottságának elnöke.

Világgazdaság
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
A Design Terminal indítja el a régió első Virtuális Mentorprogramját

A Design Terminal legfőbb célja most is az, hogy megadja a szükséges lendületet a startupoknak. Teljes cikk

Online programozásversenyt szervez a Neumann Társaság és az ELTE IK

Április 1-ig jelentkezhetnek általános és középiskolás diákok a kibertérben zajló Nemes Tihamér Online Programozási Versenyre három korcsoportban. Teljes cikk

Meghosszabbították az Employer Branding Award 2019 nevezési határidejét

Április 13-ig várják a pályaműveket a munkáltatói márkaépítési gyakorlatokat jutalmazó elismeréshez. Teljes cikk