Megjelent: 10 éve

Munkahelyeket ment meg a Develor - pályázzon!

Elemzők szerint 2010 a válságból való kilábalás éve, ez az év adhat esélyt a gazdasági fellendülés beindítására. Ugyanakkor jelentős változások tapasztalhatóak a vállalatok elvárásaiban és céljaiban a külső tanácsadási, szervezetfejlesztési szolgáltatásokkal kapcsolatban. A fő kérdés a mérhetőség, a valódi értékteremtés.

A Develor Tanácsadó Zrt. - felelősséget érezve a hazai gazdaság fellendítésért - újonnan átalakított megoldás-rendszerével szeretne segíteni egy támogatásra szoruló magyar vállalatnak. A nyertes pályázó legalább 10 millió forint értékű szolgáltatásban részesül.

A szolgáltatás a Develor Értéklánc, azaz a DÉL elnevezést kapta.
Az új módszer lényege, hogy a cégek egészére koncentrál, és két a szervezet sikerességét leginkább meghatározó területen, a vezetés hatékonyságára és az értékesítés működésére, fejti ki pozitív hatást.

A DÉL alkalmazása garantálja a szervezeti hatékonyságot és eredménynövekedést, s hozzájárul magyar munkahelyek megtartásához vagy akár újak teremtéséhez.

A pályázatot olyan neves gazdasági szakemberek bírálják el, min Dr. Bőgel György, a CEU Business School professzora, Takács János, az Electrolux vezérigazgatója, a Menedzserek Országos Szövetségének elnöke, valamint Fluck Benedek, a BOSCH vállalatcsoport HR igazgatója.

- Minden gazdasági szereplő felelőssége, hogy saját eszközeivel segítsen, mi most ezt tesszük. Izgatottan várjuk a pályázatokat. Biztosak vagyunk abban, hogy a folyamat végén egy magyar cég a fejlődés pályájára állhat, munkahelyeket megtartva és teremtve - mondta Pozvai Zsolt, a Develor Tanácsadó Zrt. vezérigazgatója.

- Végre egy pályázat, amely a társadalmi felelősség jegyében született! Szívből üdvözlöm a Develor egyedülálló kezdeményezését, akik saját tanácsadói tudásukat és szakmai munkájukat ajánlják fel a győztesnek, hogy segítsék egy hazai vállalat fejlődését. Remélem, hogy a példájukat mások is követik majd - jelentette ki Dr. Bőgel György, a pályázat bíráló bizottságának elnöke.

Világgazdaság
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Június 30-ig várja a nevezéseket a magyar HR elismerés

Hat kategóriában várják a nevezéseket, a döntőbe került munkák megjelennek a HR Fest-en. Teljes cikk

Kis- és középvállalkozásokat segítő pályázatok indulnak

Csütörtöktől adhatják be a támogatási kérelmeket a mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének javítását, illetve a külpiacra... Teljes cikk

Pályázható az Employer Branding Award 2019

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) Employer Branding Tagozata - a munkáltatói márkaépítés hazai intézményi formálója - ötödik alkalommal... Teljes cikk