Megjelent: 4 éve

Nem lehet kirúgni az egész országot

Sándor Mária, aki fekete ruhás nővérként vált ismertté, az egészségügy állapotának javításáért folytatott immár egy éve harcot. Szombati blogbejegyzése szerint elfáradt és feladja a szélmalomharcot. De a Népszabadságnak adott interjúban azt mondta, ha április 15-én feketébe borul az ágazat, akkor még van miért folytatni.

A szombati blogbejegyzésben azt írta" Ezt a csatát bebuktam. Egy év telt el. Feladom!", azt is írta, szégyelli magát, de elfáradt és úgy érzi nincsenek elegen, így feladja.

A Népszabadságnak adott interjúban azt mondta, ha április 15-én az egészségügyi ágazatban dolgozók fekete ruhába bújnak, akkor van értelme folytatni a megkezdett munkát. Ha ez nem történik meg, akkor nem. Sándor Mária a kórházigazgatók, az egészségügyi vezetők fellépését hiányolja, akik nem állnak ebben a helyzetben a dolgozók mellé, hanem kiszolgálják a rendszert.

Április 15-ére tűzték ki a pedagógusok következő polgári engedetlenségi mozgalmát is, amivel az egészségügy is a feketébe öltözéssel fejezné ki szolidaritását.

Népszabadság/VS.hu/hvg.hu
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Ideiglenesen leáll a Hankook rácalmási gumiüzeme

A csökkenő kereslet miatt a Hankook valamennyi gyára megtelt, nem képes újabb termékek tárolására. Teljes cikk

Nincs elég ember, leterheltek a kiskereskedelmi dolgozók az év végi hajrá előtt

Az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára szerint 6 ezer ember hiányzik a területről. Teljes cikk

Így hat a munkaerőpiacra a magyarok egészségi állapota

A XXI. Pénzügyi Csúcstalálkozón a magyar egészségügy jövője volt a téma. Teljes cikk