Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 5 éve

Növeli dolgozói létszámát az olasz Farmol Nyírbátorban

Új üzemcsarnokot épít és növeli dolgozóinak létszámát az olasz érdekeltségű palackgyártó és -töltő Farmol Hungary Kft. Nyírbátorban - közölte a cég integrált irányítási vezetője szerdán az MTI-vel.

Cziczer Erzsébet elmondta, hogy az épület létrehozására 2,5 millió eurót, míg a gyártási technológia kialakítására 1 millió eurót költenek, a beruházást saját forrásból finanszírozzák.

A már elkezdődött építkezés várhatóan december végére fejeződik be, és a fejlesztés létszámbővítéssel is jár, 138-ról 304-re növelik a foglalkoztatottak számát, és tervezik az irodai tevékenységet végzők körének bővítését is.

A csarnokban a cég tevékenységét bővítve aeroszolos fém palackokat töltenek meg különböző vegyi árukkal, hajtógázt adnak hozzá, szeleppel, szórófejjel, és kupakkal látják el, a terméket készre csomagolják és kiszállításig tárolják is majd.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter