Megjelent: 10 éve

Nyugdíjba vonul Gesztesi Károly

Ereje teljében vonul nyugdíjba Gesztesi Károly (47), akinek a járandósága októbertől havi negyvenezer forint lesz. A színész természetesen nem vonul vissza, tudatja a Bors.

"Negyed évszázada a pályán vagyok, ezért végre egyszer kihasználom az állam által nyújtott lehetőséget. Kodály Zoltán harcolta ki egykor, hogy nyugalomba vonulhasson, aki huszonöt évet művészként eltölt a pályán" - mondta a Borsnak Gesztesi.

A színész úgy tudja, októbertől nyugdíjazzák, reméli addig nem változik a törvényi szabályozás. Gesztesi Károly azt is elárulta, hogy nyugdíjazása nem jelenti azt, hogy visszavonulna. Továbbra is láthatjuk őt filmekben és színpadon is.

Borsonline
  • 2020.12.05 Teljesítménymenedzsment és motiváció A résztvevők megtanulják, beosztottjaik teljesítményére ható területek helyes menedzselését. Képessé válnak akár munkavégzés közben hatásos, rövid coaching beszélgetések levezetésére. Megismerik a teljesítmény menedzsment eszközrendszerét. Részletek Jegyek
  • 2020.12.10Vezetői képzés - Emberek vezetése modul (C) A vezetői képzés célja az elméleti és gyakorlati vezetői tudás és kompetenciák fejlesztése. A résztvevők a képzésen megismerik a csapat és szervezetépítés és a munkatársak fejlesztésének, vezetésének és értékelésének alapvető vezetői eszközeit. A képzés résztvevői elsajátítják azokat a gyakorlatban alkalmazható technikákat, amelyek segítségével javítható a munkatársak elkötelezettsége és teljesítménye. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter