Megjelent: 13 éve

Országos Jogász Állás- és Ösztöndíjbörze április 18-19-én

Április 18-19-én Országos Jogász Állásbörze lesz az ELTE Jogi Karán.

Kétnapos interaktív, színes előadássorozat és kiállítás várja az érdeklődőket a szakma nagyjaival a jogi diploma értékéről, a hazai és külföldi elhelyezkedési lehetőségekről, ösztöndíjakról az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán.

A szervezők úgy vélik, fontos a személyes kapcsolat a cégek és a hallgatók között, amely másképpen ritkán valósulhat meg egy állásinterjú előtt. Így a rendezvény ideális felkészülési lehetőséget biztosít a fiataloknak a későbbi interjúkra és kiválasztási folyamatokra, illetve a cégeknek a személyes kapcsolatfelvételre, és a promócióra.

A börzén egyebek között olyan kérdésekre keresik a választ, hogy mit ér valójában a jogi diploma, és mely területek azok, ahol e végzettséggel szívesen látják az ilyen diploma birtokosát illetve, melyek azok a munkaterületek, melyeken kiteljesíthetik képességeiket.

A szervezők szerint szükségessé vált egy olyan szakmai fórum, és kiállítás, ahol mind a végzett, mind a még jogi tanulmányaikat folytatók, és a jogi karra jelentkezők is megismerjék lehetőségeiket. Egy olyan fórumot kívánnak megteremteni, ahol minden érintett választ kaphat kérdéseire.

A rendezvénnyel szeretnék megmozgatni a budapesti és a vidéki karokat egyaránt. Emellett foglalkozni kívánnak a jogi karokkal kapcsolatos egyéb felsőfokú szakképzési, illetve posztgraduális képzésekkel is. A szervezők szeretnék elérni a hazai és külföldi ügyvédi irodákat, közigazgatási szerveket.

A börzén 500-700, a zárórendezvényen 1500 résztvevőre számítanak.

Bővebb információ: www.jogero.com
  • 2019.11.14recruiTECH BLUE Fizikai munkaerő toborzás – van új a nap alatt? Szerintünk igen! recruiTECH BLUE | 2019. november 14-én a kékgalléros toborzásra koncentrálva, még lazy bird áron Részletek Jegyek
  • 2019.11.15Hogyan változnak a nyugdíjszabályok 2020-ban? Mikor jobb nyugdíjba vonulni a nyugdíj összege szempontjából. Még az idén, vagy inkább jövőre? Ki vonulhat nyugdíjba jövőre, mit jelent a munkáltató számára, ha a munkatárs nyugdíjra jogosulttá válik? Nyugdíj mellett hogyan dolgozhatunk? Mit jelent a munkáltató számára, ha nyugdíjas munkavállalót foglalkoztat? Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter