Megjelent: 13 éve

Óvodát újítottak fel a Pannon munkatársai

A Nógrád megyei Diósjenő óvodáját újították fel a Pannon munkatársai július 20-án - közölte a cég sajtóközleményében.

A mobilszolgáltatónál már hagyomány, hogy a csapatépítő tréningek keretében különböző közösségeknek segítenek a pannonosok. A rendszer- és szolgáltatás üzemeltetési igazgatóság 35 munkatársa a település óvodájának épületét tette szebbé és egészségesebbé.

Az egész napos munka során festettek az óvodában és hosszú idő után az udvari játékok is megújultak: az üzemeltetési osztály munkatársai átcsiszolták és átfestették a fa- és fémjátékokat és a fedett foglalkoztatóra is új tetőt szereltek.

A disójenői óvodába 110 gyermek jár, közülük több halmozottan hátrányos helyzetű, magatartászavaros, megkésett beszédfejlődésű gyermek. Az óvoda folyamatos felújításra szorul, de a szűkös költségvetés ezt eddig nem tette lehetővé.

A Pannon vállalati felelősségvállalásának fontos része, hogy munkatársait bevonja a helyi közösségek életét jobbá tevő tevékenységekbe.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter