Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 6 éve

Sebők András veszi át Simák Pál helyét az MKB-ban

Simák Pál 2014. március 31-ével mond le az MKB Bank elnök-vezérigazgatói pozíciójáról a CIB Bank vezetői székéért, utódául az MKB fő tulajdonosa, a BayernLB Sebők Andrást, a bank vezérigazgató-helyettesét nevezte ki.

Az MKB csütörtöki közleménye szerint a BayernLB 2014. április 1-ével Sebők Andrást, az MKB Bank vezérigazgató-helyettesét bízta meg az elnök-vezérigazgatói feladatok ellátásával.

Sebők András 2001 óta dolgozik az MKB-nál, számos területen, így többek között az IT és a lakossági üzleti területeken töltött be korábban vezető pozíciókat. Sebők András mérnök-informatikus diplomával rendelkezik – közölte a pénzintézet.
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter