Megjelent: 6 éve

Superbrands-díjat kapott az Erzsébet-utalvány

Díjazta a világszerte közel 90 országban működő Brand Council az Erzsébet-utalványt, mint üzleti márkát. A független szervezet azon márkák előtt tiszteleg, amelyek kiemelkedő sikert értek el, illetve e kivételes eredmény fenntartását biztosítják – írja az Erzsébet Utalványkibocsátó közleménye.

Az Erzsébet-utalvány partnereivel való kiváló kommunikációja, az üzleti világban megvalósított kimagasló eredményei és rövid idő alatt elért ismertsége és megbecsültsége elismeréseként kapta meg a díjat. Az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. vezérigazgatója az oklevél átvételekor úgy fogalmazott, hogy a viszonylag fiatal, harmadik életévébe lépett utalvány hírneve és elismertsége elhivatott és komoly csapatmunka eredménye. „Köszönjük a díjat, amely objektív elismerése annak a munkának, amit az Erzsébet-utalvány brandjének felépítésébe fektetünk” – mondta.

Az üzleti Superbrands alapvetően marketing-szakmai díj, amelyet kifejezetten márkaépítési tevékenysége miatt kapott az Erzsébet-utalvány – fűzte hozzá Otto Krisztina, az elismerést odaítélő cég képviselője, aki arról is szólt, hogy a díjra nem lehet rá sem pályázni, sem jelentkezni, azt egy független szakértői bizottság megkeresés befogadása és lobbitevékenység nélkül íréli oda.

A Business Superbrands Bizottság a Bisnode csoport által létrehozott Bisnode Rating kockázatossági mutatószám (a hivatalos források adatai mellett a vállalatra vonatkozó pénzügyi információk – mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek –, továbbá a cég vagy szervezet fizetési fegyelme, demográfiai adatai, tevékenysége, mérete, tulajdonosai, éves árbevétele) alapján vizsgált és szűrt vállalatokat, márkákat, végül az iparági szövetségek, szakmai szervezetek által tett ajánlások figyelembevételével választotta ki az idei év legkiválóbb üzleti márkáit.

A Brand Council álláspontja szerint a Business Superbrand státussal megerősödik a díjazottak pozíciója, növelik presztízsüket, és a jövőben még inkább megkülönbözteti márkájukat versenytársaiktól.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter