Megjelent: 12 éve

Szállodaépítési lázban Magyarország

Látványos felfutás várható a következő három-öt évben a magyarországi szállodafejlesztéseknél. Átalakul a fővárosközpontú szemlélet: a cégek mind gyakrabban térképezik fel a megyeszékhelyeket, illetve a Balaton, a Dunakanyar és Északkelet-Magyarország lehetőségeit - írja a Világgazdaság.

A Világgazdaság cikke szerint látványos felfutás várható a következő három-öt évben a magyarországi szállodafejlesztéseknél. Az itt megtelepedett nagyobb nemzetközi ingatlancégek erre alapozva indították be vagy tervezik az önálló hotelüzletágat.

A lap írása szerint Magyarországon főleg a két-három csillagos szállodákból van hiány, ezért elsősorban ezeknél lehet számítani nagy fejlesztési hullámra.

Átalakul a fővárosközpontú szemlélet is; a cégek mind gyakrabban térképezik fel a megyeszékhelyeket, illetve a Balaton, a Dunakanyar és Északkelet-Magyarország lehetőségeit.
Budapest belvárosában a következő néhány esztendőben legfeljebb évi egy-két új felső kategóriás szálloda nyílhat, ugyanakkor a repülőtéri folyosónak is hívott Üllői út, továbbá más kivezető főútvonalak mentén üzletileg indokolt lehet több három-, négycsillagos bizniszhotel megjelenése - számol be a Világgazdaság.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter