Megjelent: 10 éve

Szolgáltató központok: régiónk az élvonalban

A Közép-Kelet-Európa régióban működő pénzügyi szolgáltató központokat képviselő több mint hetven treasury és pénzügyi szakember találkozott Budapesten a Citi szervezésében megtartott Közép-Kelet-Európa Szolgáltató Központok Konferencián.

images

A konferencián részt vevő szakemberek egyetértettek abban, hogy a szolgáltató központok mára stratégiailag fontos szerepet töltenek be, és többen közülük tovább bővítik az ellátott funkciók körét. Közép-Kelet-Európa egy olyan régióként vált ismertté, ahol megfelelő infrastruktúra, tehetséges szakembergárda és növekvő szaktudás áll rendelkezésre ezen a területen.

Értékteremtő központok

"Örömünkre szolgál, hogy Budapesten tudtuk megszervezni ezt a konferenciát, ahol a Citibank 2006 óta működtet egy azóta folyamatosan bővülő szolgáltató központot. Célunk az volt, hogy egy szélesebb fórumot biztosítsunk a terület szakemberei számára, ahol megbeszélhetik a legújabb fejleményeket, kihívásokat és lehetőségeket, amelyek a továbbfejlődést biztosíthatják ebben a fontos régióban. Szakembereink áttekintést adtak a piaci trendekről és a Citi Globális Tranzakciós Szolgáltatások üzletágunk által kínált pénzügyi megoldásokról, amelyek segíthetik a szolgáltató központokat abban, hogy egy költségközpontból értékteremtő központtá alakuljanak, illetve hogy növeljék működési és működőtőke-hatékonyságukat" - mondta Swati Mitra, a Citi Globális Tranzakciós Szolgáltatások üzletágának Európa, Közel-Kelet és Afrika régiójának vállalati értékesítési vezetője.

Batara Sianturi, a Citibank Magyarország elnök-vezérigazgatója hozzátette: "Közép-Kelet-Európa a multinacionális vállalatok szolgáltató központjainak egyik kiemelt célrégiójává vált, Nyugat-Európa közelsége, a Közel-Kelet és Afrika időzónáival meglévő összhang a magas képzettségű és versenyképes munkaerőforrásokkal ötvözve idevonzották a külföldi befektetőket az elmúlt néhány évben.

A Citi Szolgáltató Központunk 2006. évi budapesti létrehozása óta eltelt időszakban bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk magas színvonalon támogatni azokat a Citi vállalatokat a régióban és világszerte, amelyeknek szolgáltatásokat nyújtunk különböző funkciókban az IT, a HR, a pénzügy, a beszerzés, a behajtási stratégia és a döntéstámogatás területein. Most örömmel osztjuk meg tapasztalatainkat a régióban működő többi szolgáltató központtal, és ajánljuk számukra a Citi megoldásait, amelyek segíthetik őket hatékonyságuk növelésében."

  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter