Szerző: HR Portal
Megjelent: 3 hete

Tripla A minősítést kapott a HR-Face Kft.

A Dun&Bradstreet nemzetközi üzlet információszolgáltató és- minősítő „AAA” Bisnode tanúsítvánnyal minősítette a bérszámfejtéssel foglalkozó HR-Face Kft.-t. Erre csak a pénzügyileg legstabilabb cégek jogosultak.

A Dun & Bradstreet, amely nemzetközi  üzleti információszolgáltató és – minősítő, 1908. óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján.  Az AAA, AA, A cégminősítést 1989-ben került bevezetésre. Minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Magyarországi cégek 1996 óta kaptak lehetőséget arra, hogy üzleti stabilitásukat tanúsítvány formájában is megmutassák.  A HR Face Kft. 2021. szeptemberében került kiválasztásra Bisnode AAA (tripla A)  minősítéssel, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

“Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az a felelsősségteljes piaci magatartás, amit képviselünk, külső szakértők átal is megerősítést nyert. A Pannon-Work cégcsoport tagja, a HR Face Kft. a Bisnode tripla A tanúsítványa azt jelzi, hogy velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. A kapott szakmai elismeréssel még nagyobb figyemet kap, hogy törekszünk a 0%-os hibahatárra, hogy HR szakértői háttérrel rendelkezve  átfogó munkajogi-, pénzügyi/számviteli-, GDPR területen támogatjuk partnereinket – pénzügyileg is biztonságos környezetben.” – mondta el Zanáné Nemes Ágnes, a cég ügyvezető igazgatója.

A minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint – Magyarország esetében - az Igazságügyi  Minisztérium adatai, a Cégbíróság bejegyzései, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, illetve más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett a minősítés beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredménykimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Dun & Bradstreet minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

“Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább erősítjük azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy egy független, nemzetközi  szakértő elismerte cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében, fejlesztésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.” – tette hozzá Zanáné Nemes Ágnes.

  • 2021.11.03A transzformatív tanulás-fejlesztés mestere – november 3-10-17. Építse fel korszerű L&D folyamatát és generáljon valódi változásokat a szervezete életében, képzésünk segítségével! Részletek Jegyek
  • 2021.11.23Folyamatmenedzsment képzés A képzés célja a folyamatfejlesztés lépéseinek és módszereinek áttekintése, az alapvető folyamatelemzési és folyamatfejlesztési technikák megismerése és konkrét feladatokon, esettanulmányokon keresztül történő begyakorlása. A folyamatmenedzsment képzési program 3 modulból áll: Folyamatmenedzsment alapképzés (Business Process Management), Folyamat teljesítménymérés, folyamatcontrolling (Business Process Control) és Folyamatfejlesztés (Business Process Improvement). A képzések egymásra épülnek, a képzések alapját a BPM képzés adja meg, erre épül rá a BPC, majd végül a BPI képzés. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter