Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 6 éve

Új fejlesztési pályázat kkv-k számára

Mikro- és kisvállalkozások igényelhetnek akár 50 százalékos támogatást ingatlanfejlesztésre és eszközbeszerzésre Budapesten és Pest megyében.

Ingatlanfejlesztésre és eszközbeszerzésre is igényelhetnek akár 50 százalékos támogatást hétfőtől mikro-, kis- és középvállalkozások Budapesten és Pest megyében az Új Széchenyi Terv keretében kiírt komplex fejlesztési pályázaton - közölte az Accessio Menedzsment üzleti és pályázati tanácsadó cég az MTI-vel.

A pályázatokat november 25-től forráskimerülésig, de legkésőbb 2013. december 9-ig lehet benyújtani.

Támogatás igényelhető a kkv-k különféle belső fejlesztéseire: eszközbeszerzésre, információs technológiai (IT) fejlesztésre, infrastrukturális és ingatlan beruházásra maximum az összes elszámolható költség 50 százalékáig, gyártási licenc, know-how beszerzésére legfeljebb 10 százalékig, piacra jutásra, vállalati HR-fejlesztésre, tanácsadás igénybevételére, valamint minőség- és környezetirányítási rendszerek beszerzésére külön-külön maximum 5 százalékig.

A vissza nem térítendő támogatás összege minimum 15 millió, maximum 200 millió forint lehet, amelynek mértéke Pest megyében az összes elszámolható költség 30-50 százaléka, Budapesten az összes elszámolható költség 10-30 százaléka.

A pályázati kiírásra legalább két lezárt üzleti évvel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, szövetkezetek és egyéni vállalkozók pályázhatnak, amelyek létszáma az utolsó lezárt üzleti évben legalább 1 fő volt.

A pályázónak vállalnia kell - a projekt befejezési évét közvetlenül követő két üzleti évben - létszámtartást és személyi jellegű ráfordításainak növelését, valamint egy-egy esélyegyenlőségi és környezeti fenntarthatósági intézkedést.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Június 30-ig várja a nevezéseket a magyar HR elismerés

Hat kategóriában várják a nevezéseket, a döntőbe került munkák megjelennek a HR Fest-en. Teljes cikk

Kis- és középvállalkozásokat segítő pályázatok indulnak

Csütörtöktől adhatják be a támogatási kérelmeket a mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének javítását, illetve a külpiacra... Teljes cikk

Pályázható az Employer Branding Award 2019

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) Employer Branding Tagozata - a munkáltatói márkaépítés hazai intézményi formálója - ötödik alkalommal... Teljes cikk