Megjelent: 13 éve

Új közép-kelet-európai ügyvezető a BT-nél

Pawel Karlowski Magyarország mellett Csehországban, Lengyelországban és Szlovákiában irányítja a BT munkáját. A vállalat regionális központja Budapesten marad. A BT számos nagyvállalatnak nyújt szolgáltatást a régióban, és több mint 300 embert foglalkoztat. A debreceni szakmai központ megnyitásával a vállalat várhatóan több száz új munkatársat vesz fel a következő években Magyarországon.

"Az elmúlt néhány évben a BT látványosan terjeszkedett a régióban mind a hagyományos nagyvállalati kommunikációs szolgáltatóként, mind komplex IT megoldásszállítóként. Célom, hogy a kedvező gazdasági helyzetre támaszkodva tovább erősítsem ezt a folyamatot" - mondta el Karlowski.

Pawel Karlowski jelentős tapasztalatokat szerzett a telekommunikációs iparágban. A BT-hez a NETIA, a vezető lengyel alternatív szolgáltató kereskedelmi igazgatói székéből érkezett. Korábban a T-Systems Poland ügyvezető igazgatója volt. Karrierjét az AT&T Network Systems/Lucent Technologies-nél kezdte. A vállalatnál a mobilitás üzletág regionális igazgatója volt, korábban pedig az európai telekommunikációs szolgáltatókért felelős kereskedelmi igazgatóként dolgozott.

Pawel Karlowski villamosmérnöki diplomát szerzett a Szczecini Egyetemen. Nős, két gyermeke van. Szenvedélyes utazó és golfjátékos.  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter