Megjelent: 15 éve

Új közép-kelet-európai ügyvezető a BT-nél

A lengyel Pawel Karlowskit (43) nevezte ki a BT (korábban British Telecom) közép-kelet-európai ügyvezető igazgatójává Olivier Campenon, az európai, közel-keleti és afrikai régió alelnöke.

Pawel Karlowski Magyarország mellett Csehországban, Lengyelországban és Szlovákiában irányítja a BT munkáját. A vállalat regionális központja Budapesten marad. A BT számos nagyvállalatnak nyújt szolgáltatást a régióban, és több mint 300 embert foglalkoztat. A debreceni szakmai központ megnyitásával a vállalat várhatóan több száz új munkatársat vesz fel a következő években Magyarországon.

"Az elmúlt néhány évben a BT látványosan terjeszkedett a régióban mind a hagyományos nagyvállalati kommunikációs szolgáltatóként, mind komplex IT megoldásszállítóként. Célom, hogy a kedvező gazdasági helyzetre támaszkodva tovább erősítsem ezt a folyamatot" - mondta el Karlowski.

Pawel Karlowski jelentős tapasztalatokat szerzett a telekommunikációs iparágban. A BT-hez a NETIA, a vezető lengyel alternatív szolgáltató kereskedelmi igazgatói székéből érkezett. Korábban a T-Systems Poland ügyvezető igazgatója volt. Karrierjét az AT&T Network Systems/Lucent Technologies-nél kezdte. A vállalatnál a mobilitás üzletág regionális igazgatója volt, korábban pedig az európai telekommunikációs szolgáltatókért felelős kereskedelmi igazgatóként dolgozott.

Pawel Karlowski villamosmérnöki diplomát szerzett a Szczecini Egyetemen. Nős, két gyermeke van. Szenvedélyes utazó és golfjátékos.  • 2022.05.30AmCham HR Dream Day – motiváció és megtartás Találkozzunk a Kopaszin, ahol a Gallup londoni partnere beszél a nemzetközi HR trendekről, a legelismertebb hazai szakértőkkel együtt gondolkodunk motivációról, megtartásról, produktivitásról és adatvezérelt HR megoldásokról. Részletek Jegyek
  • 2022.07.21 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter