Megjelent: 12 éve

Új poszt az OMG ügynökségeinél

Király Emese látja el az Omnicom Media Group Hungary ügynökségeinek kommunikációs és marketingvezetői feladatait - írja a Világgazdaság.

Király Emese (28) látja el januártól az Omnicom Media Group Hungary (OMG) cégcsoport ügynökségei, az OMD és a PHD Hungary kommunikációs és marketingvezetői feladatait.

Az újonnan létrehozott posztra cégcsoporton belülről választottak szakembert, aki a kinevezése előtt a PHD Hungary speciális projektjeit koordinálta.

Világgazdaság
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter