Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 8 éve

Új ügyvezetője van a Miskolci Nemzeti Színháznak

Kiss Csaba rendező, drámaíró, dramaturg lesz a Miskolci Nemzeti Színház új ügyvezetője június 1-jétől, erről rendkívüli ülésen döntött a város képviselő-testülete kedden - közölte Dobos Tímea, az önkormányzat szóvivője az MTI-vel.

Tájékoztatása szerint az új vezető feladata, hogy országosan is nívós, közönségbarát teátrumot szervezzen a borsodi megyeszékhelyen. Kiss Csaba megbízatása öt évre szól.

A helyi közgyűlés novemberben írt ki pályázatot a Miskolci Nemzeti Színház Nonprofit Kft. ügyvezetői posztjára, amelyre Kiss Csaba mellett Koltay Gábor filmrendező pályázott. Korábban Koltay Gábort támogatta a színház dolgozóinak többsége mellett a pályázatokat elbíráló szakmai bizottság is.

  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter