Megjelent: 11 éve

Új vezérigazgató-helyettes a Vodafone-nál

Dr. Piller Gábor jelentős tapasztalatokkal rendelkezik a telekommunikációs iparágban, hiszen 2003-tól mostanáig az Invitel üzleti értékesítési igazgatójaként irányította a vállalat nagyvállalati partnerekkel kapcsolatos tevékenységét. Feladatai közé tartozott az új ügyfelek szerzése, az értékesítési csapat irányítása, illetve a pre- és after-sales tevékenységek felügyelete.
Ezt megelőzően a Déltáv, illetve a Westel 900 vállalatoknál töltött be különböző kereskedelmi pozíciókat.

Dr. Piller Gábor a vállalati üzletág vezetését Ürögi Zsolt értékesítési igazgatótól veszi át, aki eddig megbízott vezetőként töltötte be a pozíciót saját feladata mellett. A vállalati üzletág feladata a kis- és nagyvállalkozások, valamint az államigazgatás intézményeinek kiszolgálása, ide értve az ehhez szükséges értékesítési és ügyfélszolgálati feladatokat egyaránt. Ürögi Zsolt, aki 2007. októbere óta látta el megbízott vezérigazgató helyettesként a vállalati üzletág vezetését, a feladatok átadását követően értékesítési igazgatói feladataira koncentrál.

Dr. Piller Gábor nős, két gyermek édesapja és alapító tagja, később elnöke a Szeged Első Lions Club jótékonysági civil szervezetnek, mely beteg és hátrányos helyzetű gyermekeket nevelő intézmények számára gyűjt adományokat.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter