Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 12 éve

Új vezető az E-Group élén

Új vezetővel vág neki a 2007-es évnek az E-Group Services Kft. A vállalat egyik alapítóját és fő tulajdonosát, Kuthy Antalt a cég korábbi gazdasági igazgatója, Csapody Dániel váltja az ügyvezető igazgatói székben. A váltás oka a cég növekvő nemzetközi jelenléte: az alapító a dél-kelet ázsiai piac lehetőségeit kiaknázva jelenleg az E-Group hongkongi leányvállalatát, az E-Group ICT Asia-t irányítja.

Csapody Dániel 2004-től tagja az E-Group-nak, ahol az elmúlt két évben gazdasági igazgatóként dolgozott. Korábban 1999-től 2000-ig az Arthur Andersen Kft. üzleti tanácsadója, 2000-től a Siemens Rt. Siemens Business Services pénzügyi szakértője, 2003-tól gazdasági igazgatója volt.

Közgazdász diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte, a Canisius College (Buffalo, N.Y., USA) intézményben pedig Master of Business Administration képesítésben részesült.

Az E-Group a védett, nagy üzleti értéket képviselő tranzakciók és dokumentumkezelési eljárások, valamint az azt támogató informatikai tranzakciós, dokumentum kezelő és információ védelmi megoldások specialistája. A jogelődje révén 1993-óta működő, 100 százalékban magyar tulajdonú szoftverház innovatív, jelentős hozzáadott értéket képviselő egyedi megoldásokat hoz létre a fenti területekhez köthetően.

Follow hrportal_hu on Twitter

Kapcsolódó tartalmaink 1 2 3 Bezár