Megjelent: 12 éve

Újabb gyártással erősít a Heat

Újabb fejlesztési program megvalósításába kezd magyarországi cégénél az osztrák Heat-Holding GmbH. A foglalkoztatottak számát tavaly 15 százalékkal növelő, jelenleg már mintegy 230 dolgozónak munkát adó cég egyik legnagyobb gondja a megfelelő szakember-utánpótlás - tudta meg a Napi Gazdaság.

Ezzel párhuzamosan újabb termékek gyártása kerül a nagykanizsai székhelyű Gázipari Gépgyár (Gázgép) Kft.-hez. Folytatják azt a beruházási programot, amelynek keretében a közelmúltban már több mint 10 millió eurót költöttek, főként technikai és technológiai fejlesztésre - mondta a közelmúltban Wilhelm Huber, a gázipari gépgyártó ügyvezető igazgatója a Zalai Hírlapnak.

A cég többek között különböző nagy befogadóképességű gáztárolókhoz, illetve erőművekhez gyárt berendezéseket. Az ügyvezető szerint a legjelentősebb növekedés a nagyberendezések piacán tapasztalható. Jóllehet a Gázgép a hazai piacnak is egyik meghatározó szereplője, az anyavállalat révén termékei világszerte keresettek.

A foglalkoztatottak számát tavaly 15 százalékkal növelő, jelenleg már mintegy 230 dolgozónak munkát adó cég egyik legnagyobb gondja a megfelelő szakember-utánpótlás, ezért a múlt év őszén egy tanműhelyt alakítottak ki, ahol lakatos és hegesztő szakmunkásokat képeznek.

Napi Gazdaság
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter