Megjelent: 8 éve

Vojtek Endre, az Assessment Systems Hungary Kft. ügyvezető igazgatója

Vojtek Endre 1998-ban Győrben a Széchenyi István Főiskolán közgazdasági szakon, pénzügyi közgazdászként szerzett diplomát, 2002-ben a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán adótanácsadói végzettséget szerzett, 2010-ben Hogan minősített tanácsadóvá avatták, valamint elvégezte a Komplex Sales trénerképzőt a Grenoblei MBA Schoolban.

Vojtek Endre szakmai pályafutását 1999-ben az Ernst & Young Kft.-nél kezdte, ahol tanácsadóként dolgozott, majd a K&H Pannonlízing Rt. munkatársa lett, cégcsoport adószakértőként.

Karrierje 2003-ban az E.ON Hungaria Zrt.-nél folytatódott, itt elsődleges feladata volt az adóstratégia megalkotása, tanácsadási feladatok ellátása, igazgatósági döntések előkészítése, valamint belső trénerként széleskörű képzések nyújtása munkatársak számára.

Vojtek Endre 2009 óta dolgozik az Assessment Systems Hungary Kft.-nél, két éven át külső munkatársként töltötte be a gazdasági igazgatói pozíciót, majd 2012-től a vállalat ügyvezető igazgatója lett. A pénzügyi munkák mellett tehát ellátja az operatív vezetői feladatokat is, amely alatt főként a partnerekkel, ügyfelekkel való kapcsolattartást, a munkatársak irányítását, és a munka szervezését kell érteni.

A leányvállalat vezetésével párhuzamosan a szakember az Assessment Systems International pénzügyi igazgatója is. A holding társaság Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban és Szerbiában rendelkezik leányvállalattal. Vojtek Endre felelős a cégcsoport átfogó pénzügyi menedzsmentjéért, amely magában foglalja a riporting, budgeting és cash flow rendszerek kialakítását, bevezetését és folyamatos működtetését; pénzügyi eljárások és szabályzatok megalkotását, folyamatos felülvizsgálatát. Mint a holding menedzsment csapatának tagja, ugyancsak feladata a stratégiai tervezésben való részvétel, közreműködés a premisszák és elvárások meghatározásában, valamint a csatlakozó új országok rendszerbe való bevonása.

Vojtek Endre társadalmi tevékenységei is aktív szerepvállalásról tanúskodnak, számos non-profit szervezetben töltött be vezető szerepet. Egy éven át pénzügyekért felelős elnökhelyettese volt az AIESEC Magyar Közgazdászhallgatók Egyesületének, majd elnöke a fiatal vezetők és üzletemberek világszervezetének, a JCI Magyarországnak. Részt vett a szervezet 2009. évi 2500 fős találkozójának megszervezésében, mint pénzügyekért és logisztikáért felelős elnökhelyettes. Mindemellett a szakember 2005-től tagja a Káli-medencéért Közhasznú Alapítvány felügyelő bizottságának, valamint a Magyar Rehabilitációs Központ Egyesület alelnöke.

Az igazgató angolul tárgyalási szinten beszél, németül középfokon tud. JCI szenátor elismerésben részesült, az AIESEC Alumni Hall of Fame tagja, valamint átvehette a Győr Városáért kitüntetés ezüst fokozatát. 2008-ban szakmai munkássága és társadalmi életben végzett tevékenysége eredményeként a Who is Who Magyarországon lexikon szerkesztősége döntése alapján bekerült a gazdaság, politika, tudomány, kultúra és művészet területein tevékenykedő híres vagy kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyiségek életrajzait tartalmazó enciklopédiába.

Endre 7 éve nős, két gyönyörű leánygyermek édesapja. Ennek megfelelően szabad idejéből minél többet igyekszik családja körében eltölteni.
  • 2019.11.14recruiTECH BLUE Fizikai munkaerő toborzás – van új a nap alatt? Szerintünk igen! recruiTECH BLUE | 2019. november 14-én a kékgalléros toborzásra koncentrálva, még lazy bird áron Részletek Jegyek
  • 2019.11.15Hogyan változnak a nyugdíjszabályok 2020-ban? Mikor jobb nyugdíjba vonulni a nyugdíj összege szempontjából. Még az idén, vagy inkább jövőre? Ki vonulhat nyugdíjba jövőre, mit jelent a munkáltató számára, ha a munkatárs nyugdíjra jogosulttá válik? Nyugdíj mellett hogyan dolgozhatunk? Mit jelent a munkáltató számára, ha nyugdíjas munkavállalót foglalkoztat? Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter