Megjelent: 12 éve

Bővült a Sodexho Pass utalványok elfogadó hálózata

Jelentősen bővül idén a Sodexho utalványok elfogadóhely hálózata, az utalványok országosan már több, mint 62 000 helyen használhatók fel - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Napjainkban több, mint 930 000 ember kap munkáltatójától Sodexho Pass utalványt és ezek az utalványok országosan 62 000 elfogadóhelyen használhatóak fel. Az adómentes határok növekedését kihasználva a cégek egyre nagyobb mértékben támogatják dolgozóik napközbeni meleg étkezését, mely tendencia várhatóan a jövőben is folytatódik. A növekvő felhasználói igényekre válaszul a Sodexho Pass folyamatosan fejleszti elfogadóhely hálózatát és a törvény szabta kereteken belül biztosít széleskörű lehetőségeket az utalványok felhasználására.

A Sodexho Pass MELEGÉTEL utalványok több, mint 23 000 helyen használhatóak fel országszerte. Beváltó helyek közé tartoznak házhoz szállító cégek, mint például a Food Express, a Total Food, a Gastroyal, illetve az országos lefedettséget nyújtó McDonald’s, a Burger King, a Don Pepe éttermek és a Subway üzletek. Számos elfogadó partner kedvezményt is ad az utalvánnyal vásárlóknak. A MELEGÉTEL utalványokat elfogadják helyi és közétkeztetéssel foglalkozó éttermek, munkahelyi étkezdék is.

Kultúra minden szinten

A Sodexho Pass KULTÚRA utalványok a törvényi szabályokat figyelembe véve korlátlan mennyiségben adó- és járulékmentesen adhatóak, és kulturális eseményeken, mozikban, színházakban és kiállításokon használhatóak fel. A Sodexho utalványokat elfogadják a nagy népszerűségnek örvendő Palace mozik és a Budapest Film mozihálózat egységei, valamint beválthatóak a Művészetek Palotája és a Fővárosi Nagycirkusz előadásaira, illetve a Ticket Express jegyirodákban koncertek és kulturális programok jegyeinek megvásárlásakor.

Az idei év újdonsága, hogy a Sziget Kft., a Sziget, a VOLT és a Balaton Sound Fesztiválok szervezője is a Sodexho elfogadó partnere lett. A 2008-as nyár legjelentősebb hazai fesztiváljaira már 2007. december 1-től kaphatók belépőjegyek Sodexho Pass KULTÚRA utalvánnyal is. Azok a vásárlók, akik 2008. április 1-ig Sodexho Pass KULTÚRA utalvánnyal a kijelölt helyeken vásárolnak bérletet ezekre a fesztiválokra, vásárlási utalványt kapnak ajándékba. A fesztiválokon túl a Tropicarium és a Fővárosi Állat- és Növénykert mellett vidéki állatkertek is elfogadják a Sodexho Pass utalványokat.

Kedvenc éttermünk is lehet Sodexho elfogadóhely

A Sodexho Pass folyamatosan törekszik arra, hogy az utalványokat felhasználók igényeinek mindinkább megfeleljen. Térképes elfogadóhely keresőjével egyszerűen és gyorsan megkereshetők az adott lakóhely közelében fekvő Sodexho utalványt elfogadó üzletek. Amennyiben egy étterem, egy üzlet vagy múzeuma még nem Sodexho Pass elfogadóhely, akkor érdemes ellátogatni a www.sodexhoelfogado.hu weboldalra, hiszen itt bárki beajánlhatja elfogadóhelynek.
  • 2019.11.14recruiTECH BLUE Fizikai munkaerő toborzás – van új a nap alatt? Szerintünk igen! recruiTECH BLUE | 2019. november 14-én a kékgalléros toborzásra koncentrálva, még lazy bird áron Részletek Jegyek
  • 2019.11.15Hogyan változnak a nyugdíjszabályok 2020-ban? Mikor jobb nyugdíjba vonulni a nyugdíj összege szempontjából. Még az idén, vagy inkább jövőre? Ki vonulhat nyugdíjba jövőre, mit jelent a munkáltató számára, ha a munkatárs nyugdíjra jogosulttá válik? Nyugdíj mellett hogyan dolgozhatunk? Mit jelent a munkáltató számára, ha nyugdíjas munkavállalót foglalkoztat? Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter