Megjelent: 12 éve

Bővült a Sodexho Pass utalványok elfogadó hálózata

Jelentősen bővül idén a Sodexho utalványok elfogadóhely hálózata, az utalványok országosan már több, mint 62 000 helyen használhatók fel - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Napjainkban több, mint 930 000 ember kap munkáltatójától Sodexho Pass utalványt és ezek az utalványok országosan 62 000 elfogadóhelyen használhatóak fel. Az adómentes határok növekedését kihasználva a cégek egyre nagyobb mértékben támogatják dolgozóik napközbeni meleg étkezését, mely tendencia várhatóan a jövőben is folytatódik. A növekvő felhasználói igényekre válaszul a Sodexho Pass folyamatosan fejleszti elfogadóhely hálózatát és a törvény szabta kereteken belül biztosít széleskörű lehetőségeket az utalványok felhasználására.

A Sodexho Pass MELEGÉTEL utalványok több, mint 23 000 helyen használhatóak fel országszerte. Beváltó helyek közé tartoznak házhoz szállító cégek, mint például a Food Express, a Total Food, a Gastroyal, illetve az országos lefedettséget nyújtó McDonald’s, a Burger King, a Don Pepe éttermek és a Subway üzletek. Számos elfogadó partner kedvezményt is ad az utalvánnyal vásárlóknak. A MELEGÉTEL utalványokat elfogadják helyi és közétkeztetéssel foglalkozó éttermek, munkahelyi étkezdék is.

Kultúra minden szinten

A Sodexho Pass KULTÚRA utalványok a törvényi szabályokat figyelembe véve korlátlan mennyiségben adó- és járulékmentesen adhatóak, és kulturális eseményeken, mozikban, színházakban és kiállításokon használhatóak fel. A Sodexho utalványokat elfogadják a nagy népszerűségnek örvendő Palace mozik és a Budapest Film mozihálózat egységei, valamint beválthatóak a Művészetek Palotája és a Fővárosi Nagycirkusz előadásaira, illetve a Ticket Express jegyirodákban koncertek és kulturális programok jegyeinek megvásárlásakor.

Az idei év újdonsága, hogy a Sziget Kft., a Sziget, a VOLT és a Balaton Sound Fesztiválok szervezője is a Sodexho elfogadó partnere lett. A 2008-as nyár legjelentősebb hazai fesztiváljaira már 2007. december 1-től kaphatók belépőjegyek Sodexho Pass KULTÚRA utalvánnyal is. Azok a vásárlók, akik 2008. április 1-ig Sodexho Pass KULTÚRA utalvánnyal a kijelölt helyeken vásárolnak bérletet ezekre a fesztiválokra, vásárlási utalványt kapnak ajándékba. A fesztiválokon túl a Tropicarium és a Fővárosi Állat- és Növénykert mellett vidéki állatkertek is elfogadják a Sodexho Pass utalványokat.

Kedvenc éttermünk is lehet Sodexho elfogadóhely

A Sodexho Pass folyamatosan törekszik arra, hogy az utalványokat felhasználók igényeinek mindinkább megfeleljen. Térképes elfogadóhely keresőjével egyszerűen és gyorsan megkereshetők az adott lakóhely közelében fekvő Sodexho utalványt elfogadó üzletek. Amennyiben egy étterem, egy üzlet vagy múzeuma még nem Sodexho Pass elfogadóhely, akkor érdemes ellátogatni a www.sodexhoelfogado.hu weboldalra, hiszen itt bárki beajánlhatja elfogadóhelynek.
  • 2020.04.09Online workshopok és E-learning képzések április 9-től Válassza online workshopjainkat fix időben, vagy az e-learning alapú, rugalmas tanulási formát, amelyben bárhol és bármikor, önállóan, a saját időbeosztása szerint sajátíthatja el a tananyagot! Részletek Jegyek
  • 2020.06.127 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz. A júniusi tréningünkre első sorban a B1+/B2 szintű jelentkezőket várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter