Megjelent: 12 éve

Bővült a Sodexho Pass utalványok elfogadó hálózata

Jelentősen bővül idén a Sodexho utalványok elfogadóhely hálózata, az utalványok országosan már több, mint 62 000 helyen használhatók fel - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Napjainkban több, mint 930 000 ember kap munkáltatójától Sodexho Pass utalványt és ezek az utalványok országosan 62 000 elfogadóhelyen használhatóak fel. Az adómentes határok növekedését kihasználva a cégek egyre nagyobb mértékben támogatják dolgozóik napközbeni meleg étkezését, mely tendencia várhatóan a jövőben is folytatódik. A növekvő felhasználói igényekre válaszul a Sodexho Pass folyamatosan fejleszti elfogadóhely hálózatát és a törvény szabta kereteken belül biztosít széleskörű lehetőségeket az utalványok felhasználására.

A Sodexho Pass MELEGÉTEL utalványok több, mint 23 000 helyen használhatóak fel országszerte. Beváltó helyek közé tartoznak házhoz szállító cégek, mint például a Food Express, a Total Food, a Gastroyal, illetve az országos lefedettséget nyújtó McDonald’s, a Burger King, a Don Pepe éttermek és a Subway üzletek. Számos elfogadó partner kedvezményt is ad az utalvánnyal vásárlóknak. A MELEGÉTEL utalványokat elfogadják helyi és közétkeztetéssel foglalkozó éttermek, munkahelyi étkezdék is.

Kultúra minden szinten

A Sodexho Pass KULTÚRA utalványok a törvényi szabályokat figyelembe véve korlátlan mennyiségben adó- és járulékmentesen adhatóak, és kulturális eseményeken, mozikban, színházakban és kiállításokon használhatóak fel. A Sodexho utalványokat elfogadják a nagy népszerűségnek örvendő Palace mozik és a Budapest Film mozihálózat egységei, valamint beválthatóak a Művészetek Palotája és a Fővárosi Nagycirkusz előadásaira, illetve a Ticket Express jegyirodákban koncertek és kulturális programok jegyeinek megvásárlásakor.

Az idei év újdonsága, hogy a Sziget Kft., a Sziget, a VOLT és a Balaton Sound Fesztiválok szervezője is a Sodexho elfogadó partnere lett. A 2008-as nyár legjelentősebb hazai fesztiváljaira már 2007. december 1-től kaphatók belépőjegyek Sodexho Pass KULTÚRA utalvánnyal is. Azok a vásárlók, akik 2008. április 1-ig Sodexho Pass KULTÚRA utalvánnyal a kijelölt helyeken vásárolnak bérletet ezekre a fesztiválokra, vásárlási utalványt kapnak ajándékba. A fesztiválokon túl a Tropicarium és a Fővárosi Állat- és Növénykert mellett vidéki állatkertek is elfogadják a Sodexho Pass utalványokat.

Kedvenc éttermünk is lehet Sodexho elfogadóhely

A Sodexho Pass folyamatosan törekszik arra, hogy az utalványokat felhasználók igényeinek mindinkább megfeleljen. Térképes elfogadóhely keresőjével egyszerűen és gyorsan megkereshetők az adott lakóhely közelében fekvő Sodexho utalványt elfogadó üzletek. Amennyiben egy étterem, egy üzlet vagy múzeuma még nem Sodexho Pass elfogadóhely, akkor érdemes ellátogatni a www.sodexhoelfogado.hu weboldalra, hiszen itt bárki beajánlhatja elfogadóhelynek.
  • 2019.12.18CAFETERIA 2020. Előadók: Fata László, cafeteria szakértő, Cafeteria Trend Kopányiné Mészáros Edda, tájékoztatási kiemelt szakreferens, NAV Nádudvari Éva, senior szolgáltatás manager, NEXON Marusinecz Tamás, vezérigazgató, Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
  • 2020.01.22Változásmenedzsment képzés Cél a szervezet változáskezelési képességének fejlesztése. A változási folyamat és a változás összetevőinek a megértése. Az egyének változáskezelési képességének fejlesztése konkrét gyakorlatokon keresztül. A változási programok kritikus sikertényezőinek megismerése. Részletek Jegyek
  • 2020.02.20Készülj fel a 2020-as Munka törvénykönyve változására! Hogyan kell előkészíteni munkajogi szempontból a felmondást? Hogyan működhet jogszerűen az elektronikus munkaidő nyilvántartás? Milyen változások várhatók a Munka törvénykönyvében, az elfogadott uniós irányelvek tükrében? Milyen tanulságok vonhatók le a legújabb munkaügyi bírói gyakorlatból? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter