Megjelent: 14 éve

Foglaljon helyet a január-márciusi HR rendezvényeken!

Mint azt tavalyi beszámolóinkban olvashatták, a hazai HR szakemberek számára elsődleges találkozási, kapcsolatépítési és tapasztalatgyűjtési pontként szolgálnak a hazai HR szakmai rendezvények. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a választást, az alábbiakban beszámolunk az elkövetkezendő 90 nap HR rendezvényeiről.

Január 18-tól
Idén január 18-án kerül megrendezésre a "Konstruktív konfliktuskezelés és asszertív érdekérvényesítés" című tréning, melyen vezetőként megtanulhatjuk valóban kézben tartani és irányítani a szervezeti konfliktusokat.
Ezt követően a Rodin Management Service szervezésében a "Munkajog 2006" konferencián vehetünk részt, ahol a Munka Törvénykönyvének idei módosításait ismerhetjük meg.
Január 23-24-én a Cegos rendezésében az "Asszertivitás és együttműködés" című tréningre vezetőket és kulcspozícióban lévő munkatársakat várnak, akik a kommunikációs helyzetek sikerességén nyugvó munkateljesítményüket szeretnék növelni. Megtudhatjuk, hogyan alakítsunk ki bizalmi kapcsolatrendszert magunk körül és hogyan tegyük mindezt eredményesebbé anélkül, hogy másoknak hátrányt okoznánk ezzel.
A tavaly nagy sikert aratott HR Mesterkurzus sorozaton idén is
részt vehetnek elsőként január 25-én, ahol több neves HR szakember mellett előadásunkat is meghallgathatják 2005-ös HR szakmai felmérésünkről.
Január 30-án "A munkatársak professzionális kiválasztása" címmel a teljes kiválasztási folyamat megtervezését és speciális munkaköri kiválasztási módszereket ismerhetünk meg.

Február
Második hó 8-án rendezik meg a "Munkatársak kompetencia-felmérése és fejlesztése" című rendezvényt, illetve az "I. Munkahelyi Személyiségfejlesztő Országos Konferenciát".
Egy nappal később a Rodin szervezésében "Munkaerő kölcsönzés fórum és kiállítás" címmel egész napos szakmai kiállításon vehetünk részt, ahol többek között Dr. Horváth István az FMM főosztályvezetője előadásában ismerhetjük meg a munkaerő-kölcsönzés szabályainak 2006-os évi módosításait.
Február 15-én kerül megrendezésre a "Saját belső erőforrások diagnózisa, kreativitásfejlesztés" elnevezésű tréning ahol elsajátíthatjuk saját erősségeink, kreativitásunk továbbfejlesztését. Problémamegoldás, kapcsolat-menedzselés új megvilágításból.
16-án az Easylearning 3x2,5 napos tréninggel egybekötött workshop-os "Trénerképző kurzusán" vehetnek részt a HR szakemberek, ahol gyakorlatorientált ismeretekkel sajátíthatjuk el a tréneri pozíció rejtelmeit.
Február 20-21-én a Cegos rendezésében "A sikeres felvételi interjú technikáját" tanulhatjuk el. A tréning olyan ismeretekkel bővíti tudásbázisunkat, minthogy: "Melyek azok a legjobb kérdések, melyek valóban a jelölt alkalmasságát tárják fel?".
"Munkaügyi nyilvántartások" címmel február 21-én valamennyi szükséges és hasznos információ birtokába kerülhetünk, melyet HR szakemberként jó tudni az Egységes Munkaügyi Nyilvántartásról.
Az IIR-Hungary február 28 - március 1 között a Hotel Novotel Palace-ban rendezi meg a Humanpower2006-os konferenciát, ahol közel 40 szakember több mint 30 szakmai előadásán vehetünk részt.

Március
A március 1-én a WIFI által megrendezésre kerülő "Változás-, és krízismenedzsment" című tréninget követően március 2-3-án rendezik meg az "Ügyvezetők és Vezetők III. Országos Konferenciáját".
Újonnan kinevezett, nem túl hosszú HR-gyakorlattal bíró HR szakemberek számára ajánlott a március 6 és 8 között meghirdetett Cegos tréning, a "HR-alapismeretek". "Gyakorlatorientált, a vállalati funkciókat, működéseket bemutató" tréning, melynek hatékonysága megkérdőjelezhetetlen egy vállalati HR-helyettesítés esetén, illetve a HR részleg belső mobilitásának biztosítása érdekében.
Március 20-ára tűzték ki "A coaching maga a vezetés!" elnevezésű tréninget, melyet mindazoknak a vezetőknek ajánlanak, akik "tudatosan vállalják a munkatársaik fejlesztésének felelősségét, s szeretnék ezt összehangolni a szervezet teljesítményének növelésével".
A "Verseny és kooperáció: Hogyan motiváljam a csapatom?" című március 22-ei tréningre elsősorban operatív vezetőket várnak, akik megismerhetik a csapatépítés hosszú távú gördülékeny irányítási-, motiválási technikáit.
Március 28-án "Színlelt szerződések" néven a Grand Hotel Hungáriában rendezik meg azt a HR szakmai eseményt, ahol "az adózás rendjéről szóló törvény januártól hatályos szabályai szerint" valamennyi, színlelt munkaügyi szerződésre vonatkozó jogszabályi ismeretek birtokába juthatunk.


Ezek a rendezvények csak ízelítőül szolgálnak abból a választékból, mely a január-márciusi időszakban rendelkezésünkre áll. A rendezvények részleteiért és a további szakmai események megtekintéséért kérjük, kattintson az alábbi linkre:
http://www.hrclub.hu
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Hét százalékra nőhet a munkanélküliség Magyarországon

Csak idő kérdése, és 7 százalékra nőhet a munkanélküliségi ráta Magyarországon az Erste szakértői szerint. Teljes cikk

Adatbázis készül a betöltetlen állami állásokról

Felmérik az állami vállalatok munkaerőigényét, ugyanis miközben az országon leépítési hullám söpör végig, számos közszolgáltatónál... Teljes cikk

Indul a munkahelyvédelem az agráriumban és az élelmiszeriparban is

Júniustól 3 ütemben igényelhetnek egyszerűen és gyorsan összesen 25 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást az élelmiszeripar, a... Teljes cikk

Kapcsolódó hírek