India lehet az outsourcing-piac királya"/>
Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 12 éve

India lehet az outsourcing-piac királya

Az utóbbi években számos nyugati nagyvállalat helyezte Indiába háttérirodáját az alacsonyabb működési költségek miatt, azonban most az ezeket működtető cégek nyitnak leányvállalatokat a gazdagabb országokban.

images

images

NEXON OUTSOURCE szolgáltatás

Garantált minőség, teljes körű felelősség.
Bízza ránk bérszámfejtését és HR-adminisztrációját! Legyen a feladat és a felelősség is a miénk! Szakértő munka-társaink 60 ezer munkavállaló bérszám-fejtését végzik. Kiegészítésként ajánljuk:

- korszerű munkaidő- és HR-szoftver felhőszolgáltatásban


- elektronikus bérjegyzék

- teljes körű cafeteria adminisztráció


További információ:

Indiának a közelmúltban számos versenytárssal kellett megküzdenie az outsourcing-piacon: Kína a japán, Marokkó a francia, míg Mexikó az amerikai vállalatoknak kíván háttérirodákat nyújtani. E probléma leküzdésére számos indiai vállalat nyitott irodát azokban az országokban, ahonnan Indiába szervezték a munkát, írja az International Herald Tribune.

A leányvállalatok szükségességét az indokolta, hogy Indiában egyre erősebb a pénznem, folyamatosan nőnek a munkabérek, és a megbízóknak olyan több nyelvet beszélő alkalmazottakra van szükségük, akik a cég ügyeleinek időzónájában dolgoznak.

Az Infosys Technologies vezetői szerint a kiszervező országokban hiányzik a háttérirodák sikeres üzemeltetéséhez szükséges tapasztalat, és pont ez az, amihez az indiaiak nagyon értenek.

Májusban az Infosys indiai versenytársa, a Tata Consultancy Services Mexikóban nyitott háttérirodát, ahol már közel ötezer főt alkalmaznak Brazíliából, Chiléből és Uruguayból. A Cognizant Technology Solutions számos indiai irodája mellett most az arizonai Phoenix-ben és Shanghai-ban nyitott irodákat.

Follow hrportal_hu on Twitter