kapubanner for mobile
Megjelent: 1 éve

Karrier a Lidl, Aldi és Penny üzleteiben

Hazánk vezető élelmiszerláncai számos munkalehetőséget kínálnak azoknak, akik stabil munkahelyet keresnek a kereskedelemben. Összegyűjtöttünk pár fontos információt, miért érdemes karriert építeni a Lidl, Aldi vagy Penny üzleteiben.

Karrier a Lidl-nél

A Lidl egy német élelmiszer-üzletlánc, amely több mint 10 000 üzletet működtet világszerte, míg Magyarországon közel 200 áruház érhető el országszerte. A Lidl-ben dolgozók számos különböző feladatot látnak el, attól függően, hogy melyik pozícióban dolgoznak. Például a bolti eladók felelnek az áruk kijelöléséért, az áruk kirakatba helyezéséért, és a vásárlók kiszolgálásáért. A raktárosok felelnek az áruk raktározásáért, az áruk készletezéséért és a boltban történő árukihelyezésért. A boltvezetők felelnek a bolt üzemeltetéséért, a boltban dolgozók irányításáért és a vásárlók kiszolgálásáért. A Lidl-ben való munka nagyrészt fizikai munka, amely magában foglalja az áruk mozgatását és elhelyezését, valamint a boltban történő takarítást és rendrakást. A munkaidő általában teljes munkaidő, de vannak részmunkaidős lehetőségek is. A Lidl jól fizető munkahely, amely biztosítja az alapbért, valamint a bónuszokat és a juttatásokat is.

A Lidl Magyarország második alkalommal kapta meg a Top Employer minősítést. A Lidl 28 országban szerezte meg az elismerést, immáron pedig már 6. alkalommal érdemelte ki a Top Employer pecsétet is. A minősítés annak bizonyítéka, hogy elkötelezettek amellett, hogy vonzó munkalehetőséget és munkakörnyezetet biztosítanak kollégáik számára.

Karrier az Aldi-nál

Az Aldi egy német élelmiszer-üzletlánc, amely hasonló termékeket és üzleti modellt kínál, mint a Lidl. Az Aldi-ban dolgozók feladatai a betöltött munkakörtől függnek. Az itt végzett munka is fizikai munkának számít. Rugalmas munkaidő-​ és műszakmodellekkel igazodnak a munkavállalók egyéni igényeihez, a munka-magánélet egyensúlyának megteremtésével. Az Aldi is jól fizető munkahely, az átlagon felüli alapbér mellé bónuszokat és változatos juttatásokat biztosítanak munkavállalóiknak. Minél hosszabb időt tölt el valaki a cégnél ugyanabban a pozícióban, annál magasabb bérre számíthat, amint eléri az adott pozícióban meghatározott szolgálati időt. A munkakörökhöz tartozó bérkategóriákat már az első nap megismerik az új munkatársak.

Az Aldi Egerben nyitott üzletet 2022-ben, amellyel pályáztak a StarStore versenyen diszkont kategóriában. Az egri üzlet az első klímasemleges módon üzemeletetett ingatlana, amivel elnyerték az "Év Diszkont Üzlete 2022" díjat.

Karrier a Pennynél

A Penny Market egy 1973-ban alapított német diszkont szupermarketlánc. A vállalat több mint 1800 üzletet üzemeltet Németországban és más európai országokban, és arról ismert, hogy széles termékválasztékot kínál alacsony áron. A Penny a REWE csoport leányvállalata, amely Németország egyik legnagyobb kiskereskedelmi vállalata. Magyarországon 1996 óta aktívak, hazánk legrégebben jelen lévő, vezető diszkont láncaként országosan 227 üzletben, közel 4700 főt foglalkoztatnak. Munkahelyként a Penny arról ismert, hogy versenyképes fizetéseket és juttatási csomagokat, valamint karrierépítési lehetőségeket kínál. Azonban, mint minden munkahelyen, a Penny-nél való munkavégzés élménye az adott áruháztól és a vezetői csapattól függően változhat.

A Munkahelyeink.hu, amely kizárólag a cégek korábbi és jelenlegi alkalmazottainak véleménye alapján rangsorol, 2023-ban második alkalommal készítette el Top Employers listáját. A listában a 10 legkedveltebb hazai munkahely listáján a 3. helyen szerepel a Penny.

 

 

 

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek