Megjelent: 3 éve

Key account manager

A key account manager az értékesítési csapat része, aki általában a nagyobb céges partnereket kezeli, velük tartja a kapcsolatot.

A key account manager az értékesítési csapatban egy középszintű pozíció, aki a sales representative - vagyis az üzletkötő - felett, de a sales manager - értékesítési vezető alatt helyezkedik el.

Általában a kiemelt céges partnerekkel való kapcsolattartásért felelős, nagyobb szabadságjogokkal szerződéskötés, kampányszervezés terén, mint egy üzletkötő. A partnerek egyedi igényeire szabhatja az együttműködést.

Ebben a munkakörben nagyon fontos a megrendelőkkel a bizalmi kapcsolat kiépítése, szükségleteik, igényeik megértése, követése. A key account managernek az ügyfelekkel tárgyalásokat kell lebonyolítania, új megoldásokat, ajánlatokat tenni szükségleteiknek megfelelően.

Itt találja motivációs levél mintánkat junior key account manager pozícióra.

Itt pedig álláslehetőségeket talál key account manager pizíciókban.
  • 2021.10.23Folyamatmenedzsment képzés A képzés célja a folyamatfejlesztés lépéseinek és módszereinek áttekintése, az alapvető folyamatelemzési és folyamatfejlesztési technikák megismerése és konkrét feladatokon, esettanulmányokon keresztül történő begyakorlása. A folyamatmenedzsment képzési program 3 modulból áll: Folyamatmenedzsment alapképzés (Business Process Management), Folyamat teljesítménymérés, folyamatcontrolling (Business Process Control) és Folyamatfejlesztés (Business Process Improvement). A képzések egymásra épülnek, a képzések alapját a BPM képzés adja meg, erre épül rá a BPC, majd végül a BPI képzés. Részletek Jegyek
  • 2021.11.03A transzformatív tanulás-fejlesztés mestere – november 3-10-17. Építse fel korszerű L&D folyamatát és generáljon valódi változásokat a szervezete életében, képzésünk segítségével! Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter