Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 2 éve

Legyen Ön 2017 Felelős Foglalkoztatója!

Még egy hónapig pályázhat „Az Év Felelős Foglalkoztatója 2017” címre. A felhívás célja, hogy elismerjük azoknak a hazai munkáltatóknak a tevékenységét, amelyek számára a munkavállalók központi értéket képviselnek.

2017. október 6-ig jelentkezhetnek a munkáltatók az OFA Nonprofit Kft. „Az Év Felelős Foglalkoztatója 2017” elnevezésű pályázatára. A jelentkezés és a pályázat ingyenes.

ofaA pályázattal olyan felelős cégeket keresünk - mérettől és szektortól függetlenül-, akik sokat tesznek a munkavállalókért a napi gyakorlatban. Gondolhatunk itt céges családbarát programokra, csapatépítésre, tehetséggondozásra, de bármilyen más intézkedésre, ami a munkavállaló jóllétét szolgálja.

A pályázat tulajdonképpen egy cím és elismerés, platform a jó gyakorlatok bemutatására, ezzel párhuzamosan pedig lehetőség a cég ismertségének növelésére. A kapcsolódó díjátadó konferencia célja, hogy a cégek megismerkedhessenek a téma aktualitásaival, dilemmákkal és megoldásokkal és persze egymással. Olyan munkáltatói közösség kialakulását próbáljuk előmozdítani, ahol tanulhatunk, fejlődhetünk, inspirálódhatunk egymás jó gyakorlataiból.

Miért jó a felelős foglalkoztatás?

- gazdaságilag racionális, emberileg természetes
- a fenntartható emberi erőforrás gazdálkodás alapja, a gazdasági növekedés feltétele
- a vonzó munkáltatói márka és kapcsolatrendszer építésnek eszköze

ofa

Ki jelentkezhet?

Szinte bárki, olyan magyarországi telephellyel rendelkező munkáltatók jelentkezését várjuk, akik saját munkavállalói állományának foglalkoztatására vonatkozó gyakorlatait megosztaná.

ofaMit lehet tudni a pályázati felhívásról?

A pályázati adminisztrációt lehetőségeinkhez mérten leegyszerűsítettük és mindösszesen néhány dokumentum elektronikus megküldését várjuk. A pályázat, vagyis a felelős foglakoztatói jó gyakorlat bemutatásához segítségül szempontrendszert adtunk meg.

Mikor?

Mikor, ha nem most? A jelenleg fennálló munkaerő hiányos helyzetben a szemléletváltás a fenntarthatóság alapja. Arra bíztatjuk, legyen Ön is a felelős foglalkoztatói hozzáállás arca és egy formálódó munkáltatói közösségnek aktív résztvevője.

A pályázati határidő: 2017. október 6.
Díjátadó és szakmai konferencia: 2017. november 2.


További részletekért és a pályázati feltételekért kérjük, látogasson el az ofa.hu weboldalra, vagy kérjen információt a felelosfoglalkoztato@ofa.hu email címen.

Inspirációként….

Tekintse meg tavalyi díjátadónkról készült képeket.

Tekintse meg tavalyi nyertesünkkel készült interjúnkat:„Az Év Felelős Foglalkoztatója 2017” programban együttműködő partnereink a HR Portál, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamra, valamint az Országos Humánmenedzsment Egyesület.
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Így segíti dolgozóit és környezetét a HAJDU Cégcsoport

A HAJDU-nál igyekeznek a dolgozók elégedettségét megtartani, így van lehetőség részmunkaidőben, home officeban dolgozni, folyamatosan képzéseket... Teljes cikk

2019-ben megújul a vállalati felelősségvállalást elismerő legfontosabb szakmai díj

Idén új szemlélet mentén és új néven kerül kiírásra a vállalati felelősségvállalás legfontosabb hazai elismerése. Az „Effekt 2030 - A... Teljes cikk

A SKOOL kapta Magyarországon először a Finn Esélyegyenlőségi Elismerést

Az Esélyegyenlőségi Elismerés első húsz kitüntetettjét most hozták nyilvánosságra, a díjazottak között szerepel a magyar Technológiai... Teljes cikk