Megjelent: 3 éve

Legyen Ön 2017 Felelős Foglalkoztatója!

Még egy hónapig pályázhat „Az Év Felelős Foglalkoztatója 2017” címre. A felhívás célja, hogy elismerjük azoknak a hazai munkáltatóknak a tevékenységét, amelyek számára a munkavállalók központi értéket képviselnek.

2017. október 6-ig jelentkezhetnek a munkáltatók az OFA Nonprofit Kft. „Az Év Felelős Foglalkoztatója 2017” elnevezésű pályázatára. A jelentkezés és a pályázat ingyenes.

ofaA pályázattal olyan felelős cégeket keresünk - mérettől és szektortól függetlenül-, akik sokat tesznek a munkavállalókért a napi gyakorlatban. Gondolhatunk itt céges családbarát programokra, csapatépítésre, tehetséggondozásra, de bármilyen más intézkedésre, ami a munkavállaló jóllétét szolgálja.

A pályázat tulajdonképpen egy cím és elismerés, platform a jó gyakorlatok bemutatására, ezzel párhuzamosan pedig lehetőség a cég ismertségének növelésére. A kapcsolódó díjátadó konferencia célja, hogy a cégek megismerkedhessenek a téma aktualitásaival, dilemmákkal és megoldásokkal és persze egymással. Olyan munkáltatói közösség kialakulását próbáljuk előmozdítani, ahol tanulhatunk, fejlődhetünk, inspirálódhatunk egymás jó gyakorlataiból.

Miért jó a felelős foglalkoztatás?

- gazdaságilag racionális, emberileg természetes
- a fenntartható emberi erőforrás gazdálkodás alapja, a gazdasági növekedés feltétele
- a vonzó munkáltatói márka és kapcsolatrendszer építésnek eszköze

ofa

Ki jelentkezhet?

Szinte bárki, olyan magyarországi telephellyel rendelkező munkáltatók jelentkezését várjuk, akik saját munkavállalói állományának foglalkoztatására vonatkozó gyakorlatait megosztaná.

ofaMit lehet tudni a pályázati felhívásról?

A pályázati adminisztrációt lehetőségeinkhez mérten leegyszerűsítettük és mindösszesen néhány dokumentum elektronikus megküldését várjuk. A pályázat, vagyis a felelős foglakoztatói jó gyakorlat bemutatásához segítségül szempontrendszert adtunk meg.

Mikor?

Mikor, ha nem most? A jelenleg fennálló munkaerő hiányos helyzetben a szemléletváltás a fenntarthatóság alapja. Arra bíztatjuk, legyen Ön is a felelős foglalkoztatói hozzáállás arca és egy formálódó munkáltatói közösségnek aktív résztvevője.

A pályázati határidő: 2017. október 6.
Díjátadó és szakmai konferencia: 2017. november 2.


További részletekért és a pályázati feltételekért kérjük, látogasson el az ofa.hu weboldalra, vagy kérjen információt a felelosfoglalkoztato@ofa.hu email címen.

Inspirációként….

Tekintse meg tavalyi díjátadónkról készült képeket.

Tekintse meg tavalyi nyertesünkkel készült interjúnkat:„Az Év Felelős Foglalkoztatója 2017” programban együttműködő partnereink a HR Portál, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamra, valamint az Országos Humánmenedzsment Egyesület.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Járványhelyzet: közösségi adatbázis segíti a munkanélkülieket

Közösségi adatbázist hozott létre a Talentuno olyan magyar cégekről, akik a jelenlegi krízishelyzetben is aktívan keresnek új munkaerőt. A magyar HR... Teljes cikk

Mozgalom indult a rendezvényszervezés területén dolgozók segítésére

A Friends Club Hungary Kft rendezvényszervező cég a munka nélkül maradt kollégákon kíván segíteni. Teljes cikk

A fiatal munkavállalók többsége társadalmilag felelős munkahelyen dolgozna

Egy felmérés szerint a fiatal munkavállalók 76%-a aggódik az emberiség bolygóra gyakorolt hatása miatt. Teljes cikk