Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 3 éve

Már van, aki felmondott a Pokémon GO miatt

Az összes Pokémon figurát össze szeretné gyűjteni a Pokémon GO nevű játékban az a férfi, aki ehhez beutazná egész Új-Zélandot, és ennek érdekében korábbi munkahelyén is felmondott, írja az Origo.

A Pokémon GO nevű játék az utóbbi napokban szinte folyamatosan szerepel a hírcsatornákon, hol azért, mert hatalmas sikere van és korlátozni kellett az elindítását a tömeges igény miatt, hol azért, mert balesetek, rablások és múzeumi kitiltások történtek a játék következtében.

Tömegek keltek útra a telefonos applikációval a valós térben szörnyfigurákat keresni. Ehhez a tömeghez csatlakozik Tom Currie is, aki korábban egy kávézóban dolgozott, de inkább felmondott, hogy minden idejét a játéknak szentelhesse.

Egy másik férfinek pedig el kellett hagynia a munkahelyét a játék miatt, mert a közösségi médiában kifakadt, hogy kiküldetése színhelyén nem tud játszani, mert nem elérhető a játék. Ennek kapcsán becsmérlően nyilatkozott Szingapúrról, ahol éppen tartózkodott, amit igen sokan rossz néven vettek, és ez a munkáltatójához is eljutott.

Origo
Follow hrportal_hu on Twitter