Megjelent: 4 éve

Már van, aki felmondott a Pokémon GO miatt

Az összes Pokémon figurát össze szeretné gyűjteni a Pokémon GO nevű játékban az a férfi, aki ehhez beutazná egész Új-Zélandot, és ennek érdekében korábbi munkahelyén is felmondott, írja az Origo.

A Pokémon GO nevű játék az utóbbi napokban szinte folyamatosan szerepel a hírcsatornákon, hol azért, mert hatalmas sikere van és korlátozni kellett az elindítását a tömeges igény miatt, hol azért, mert balesetek, rablások és múzeumi kitiltások történtek a játék következtében.

Tömegek keltek útra a telefonos applikációval a valós térben szörnyfigurákat keresni. Ehhez a tömeghez csatlakozik Tom Currie is, aki korábban egy kávézóban dolgozott, de inkább felmondott, hogy minden idejét a játéknak szentelhesse.

Egy másik férfinek pedig el kellett hagynia a munkahelyét a játék miatt, mert a közösségi médiában kifakadt, hogy kiküldetése színhelyén nem tud játszani, mert nem elérhető a játék. Ennek kapcsán becsmérlően nyilatkozott Szingapúrról, ahol éppen tartózkodott, amit igen sokan rossz néven vettek, és ez a munkáltatójához is eljutott.

Origo
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter