Megjelent: 3 éve

Márkahű orvoslás

Az iPhone a világ egyik legismertebb márkája, amelyből a telefontól kezdve a tableteken át a számítógépekig mindenféle műszaki készülék létezik. Azonban még a legnagyobbakkal is megeshet, hogy segítségre szorulnak. Ha ritka esetben ugyan, de az iPhone készülékek is meghibásodhatnak, ilyenkor célszerű hozzá igazodó szakértelmű szervizt választani. A kényes igényű nevekhez kényes ellátások is dukálnak.

A szervizbe cipelés előtt érdemes beazonosítani a problémát, hogy legalább
sejtésünk legyen, milyen “betegséggel” állunk szemben. Most az iPhone XR
telefonon keresztül bemutatom, milyen tipikus tünetei vannak a “műszaki
járványoknak”.

Hang-alapok

Ha a beszédhangszóró recsegve, halkan szól, vagy egyáltalán nem hallasz semmit a telefonbeszélgetés alatt, akkor az alkatrész cserére szorul. Amennyiben a csengőhangszóró túl halkan vagy egyáltalán nem cseng, akkor ezt is cserélni kell.

Képi világ

Sötét vagy homályos a hátlapi kamerád képe? Cseréltesd! Gond van a kijelződdel? Tudtad, hogy a legtöbb esetben a leejtés során sérül?Előfordulhat fehér háttér, pixelhiba, víz okozta folt, de az érintőpanel is
működésképtelenné válhat. Csere, csere, csere!

Nyomkodók figyelem!

Ha nem reagál a bekapcsoló gomb a nyomásra, akkor ez csere-szagú! Hogyha a hangerő gomb vagy a némító gomb nem érzékel semmit, akkor az audio flex kábelt kell kicserélni!

Akksi és töltés!

Amikor a telefonod gyorsan melegszik és merül, esetleg ki is kapcsol egy bizonyos százalék után, akkor az akkumulátort cseréltesd ki! Ha a telefon nem tölt vagy nem csatlakozik kellőképpen a számítógéphez, a töltőcsatlakozó lesz a bűnös!

Komplett ház

Leejtetted a telefonod? Biztosan megkarcolódott vagy meghajlott a fém háza. Sajnos akkor az alkatrészt nem árt kicseréltetned!

Egyéb vizsgálatok

Beázott készülék, alaplapi javítás vagy szoftverfrissítés esetében általában
díjmentes bevizsgálás után kerül sor az orvosi ellátásra.

Mi kell a hatékony “műtéthez”?

Hozzáértő szakértelem, minőségi alkatrészek, steril állapotok és megbízható “doktorok”.

Igyekezz olyan szervizt választani, ahol lesik minden óhajodat, így biztosan olyan helyen leszel, ahol te és készüléked az első.

A fenti információk, habár az iPhonet hangsúlyozták, mégis kiterjednek más, például az Android rendszerű telefonokra is. Ha Huawei, Samsung, LG vagy Xiaomi tulajdonos vagy, akkor se keseredj el, ugyanis nincs alacsonyabb rendű telefon!

Létezik ilyen szerviz?

Ha még mindig bizonytalan vagy, és szükségét érzed telefonod kivizsgálására, akkor tudd, hogy az iPhone-Klinika megannyi típust orvosol!
  • 2020.02.20Készülj fel a 2020-as Munka törvénykönyve változására! Hogyan kell előkészíteni munkajogi szempontból a felmondást? Hogyan működhet jogszerűen az elektronikus munkaidő nyilvántartás? Milyen változások várhatók a Munka törvénykönyvében, az elfogadott uniós irányelvek tükrében? Milyen tanulságok vonhatók le a legújabb munkaügyi bírói gyakorlatból? Részletek Jegyek
  • 2020.02.20recruiTECH Idén minden eddiginél erősebb programmal, számos külföldi (IRL, UK, PL) és hazai előadóval indítjuk útjára a recruiTECH, 2020.02.20-i eseményünket! Várjuk szeretettel a toborzási szakma színe-javát, és mindenkit, aki felelősséget érez a tehetségek megtalálásában. Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter