Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 3 éve

Mindenhová követi a pilótát a gazdáját kereső mackó

Az easyJet egyik kapitánya, Matthew Clutterbuck szokásos munkanapra készült, amikor megérkezett a repülőgépéhez egy decemberi napon. Azonban a pilótafülke padlójáról egy szomorú szemű játékmaci nézett vissza rá, amit fiatal gazdája sietős kiszállás során ejthetett el előző napi repülése során. Azóta a maci a kapitánnyal járja a világot, remélve, hogy újra gazdájára talál.

Mivel neki is vannak gyerekei, tudta, milyen érzés lehet elveszteni egy szeretett játékot, ezért a kapitány elhatározta, segít megtalálni a medve kis gazdáját. Az egymásra találásig gondozásába vette a macit: azóta az easyJet hálózatán repülve képeket posztol az úti célokról és útinaplót ír a plüssállat utazásairól. A kapitány bízik benne, hogy így még több emberhez eljuthat a történet és a gazdája is értesül róla.

Shackleton
A medvét, akit a híres felfedező után Shackletonnak nevezett el, valószínűleg egy december 20-ai Bordoux-Luton járaton felejtette a gépen a gazdája. Az easyJet Twitteren és Facebook posztokon keresztül is igyekszik megtalálni a gyerekjáték tulajdonosát.

GetShackletonHome

Matthew Clutterbuck elmondta: "Van két kisgyermekem, számos plüssállatuk van, amiket mindenhova magukkal visznek, úgyhogy tudom, mennyire tudnak ragaszkodni a gyerekek kedvenc játékaikhoz. Azt is tudom, milyen egy gyereknek, ha elveszti őket, és ez mennyire stresszes egy szülőnek. Remélem a közösségi médiában való megjelenés egy kis lendületet ad a keresésnek, és a végén átadhatjuk a macit utó karácsonyi ajándékként boldog gazdájának. "
Follow hrportal_hu on Twitter