Megjelent: 3 hónapja

Projektmunka fázisai

A szervezeten belül működő projektfolyamatnak meghatározott fázisai vannak, melyek szabályozottságának követésével a projektcél elérése biztosítható, s az esetleges sikertelenség kiküszöbölhető.

images

A projekt első, kezdeményező szakaszában (1) körvonalazódik az elérendő cél, megfogalmazásra kerülnek az elvárások és az igények, majd megvalósíthatósági tanulmány készül a projekt tényleges tartalmáról.

Ezután a definiálási folyamat (2) zajlik, melyben kitűzésre kerülnek a célok, a sikerkritériumok; sor kerül a főbb feladatok és a szükséges erőforrások specializálására.

A projekt tervezési (3) szakaszában készülnek el a feladatlebontások, az időterv, a kommunikációs terv, a kockázati tényezők elemzése. Meghatározásra kerülnek a teljes folyamat mérföldkövei.

A végrehajtási szakasz (4) a feladatok folyamatos elvégzése mellett magában foglalja a projekt monitoringját, az ellenőrzési pontok kontrollját, a változáskezelést.

A projekt záró, értékelő (5) részében folyik a záródokumentumok elkészítése, lezáró értekezletek /prezentációk tartása, a tapasztalatok összegzése, valamint az utókövetés, karbantartás.

  • 2022.02.01Munkaügyi adatvédelem (GDPR HR-eseknek) Blended képzésünk során a tananyag általános elméleti részét, mely tartalmazza az alapfogalmak, jogalapok és törvények összefoglalását először e-learning videó formában sajátíthatja el. A videó megtekintése után egy fél napos konzultáció keretein belül, feldolgozásra kerül a tananyag további része, melyet online vagy tantermi formában hirdetünk meg. Részletek Jegyek
  • 2022.02.04Sikeres évem lesz! Csoportos coaching az eredményes évért 2022 első heteit éljük. Álmodozunk és tervezgetünk; mi mindent akarunk megvalósítani az idén? Aztán elröppennek a hetek és a hónapok, és azt vesszük észre, hogy sehol sem tartunk ezekkel a tervekkel. Ilyekor elgondolkodunk: hogy lesz ebből sikeres év?! Lehet, hogy veled is megtörtént már ez. Ha azt akarod, hogy az idén másképp legyen, érdemes felkészülni rá! Jelentkezz az eseményre, ahol eszközöket és inspirációt kapsz a tudatos évtervezéshez! Találkozunk? Részletek Jegyek
  • 2022.03.07Hetes Agilis Transformáció Leader képzés online, videokonferenciás Hazánkban egyre több és több vállalat lép az agilis átalakulás útjára, így felértékelődik az agilis transzformációt vezető szakemberek jelentősége. Az Agile Transformation Leader egy olyan szervezetfejlesztő szakember, aki felkészíti és végig kíséri az agilis átalakulás útján a vállalatot. Ügyfél-fókuszt, Design Thinking szemléletet hoz be, vezetőket coachol, csapatokat mentorál, miközben pozitív, felhatalmazó légkört teremt a szervezeten belül. A képzés 3 héten keresztül, 2 hétköznap este valósul meg. Igény esetén 3 munkanapra is szervezhető. Részletek Jegyek
  • 2022.04.22BEMUTATKOZIK A teamwork2022 Képzelj el egy olyan kétnapos csapatépítő képzést, amely minden részletében a Te vállalati csapatodról szól. Jelentkezzetek az ország első csapatépítő eseményére, amelyre háromfős vállalati csapatokat várunk! Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter