kapubanner for mobile
Megjelent: 5 hónapja

Tudj meg többet az intraorális szkennerről!

Még nem hallottál a high-tech fogászati intraorális szkennerről? Itt az ideje, hogy közelebbről is megismerd! Legfőbb előnye, hogy a lenyomat digitális úton vehető le a hagyományos módszer helyett, ezáltal 3D-s digitális képek készülhetnek a fogakról és az ínyről, ez pedig együtt jár azzal is, hogy végre elfelejthessük a klasszikus eljárás kellemetlenségeit.

Tudj meg többet az intraorális szkennerről!
 

Milyen előnyöket tartogat számunkra?

Az intraorális szkenner a MesterDent Fogászati Rendelőben is elérhető, így bátran bejelentkezhetünk egy átfogó állapotfelmérésre, akár akkor is, ha fogszabályozást vagy implantátumot tervezünk.

Nézzük, melyek az előnyei: a klasszikus módon vett eljárás során nemcsak kellemetlen ízt tapasztalhatunk, érzésre olyan, mintha egy gyurmaszerű anyagot tennének a szájüregünkbe, nem beszélve arról, hogy a lenyomateltávolítás sem a legjobb érzés a világon. Sokan küzdöttek például émelygéssel, öklendezéssel, azonban az intraorális fogászati szkenner esetében mindezekkel nem kell számolni.

A digitális technológia egyrészt kényelmes, másrészt korszerű is, hiszen gyors, precíz, azonnal láthatók az adatok, egyszerűbbé válik a tervezés folyamata. Rengeteg idő spórolható, hiszen amíg a hagyományos módnál futárral kerül a laborba a lenyomat, addig a digitális opciónál néhány perc az egész folyamat. Ez pedig meggyorsítja a fogtechnikai munkát is.

Precízebb és pontosabb eredmények kaphatók, ugyanis a szkenner részletes képet készít a fogakról, s az ínyről. Ráadásul a lenyomatanyag torzulásaiból eredő hibákat is kizárhatjuk ezen a módon. Mind a fogszabályozás, mind az implantációs eljárások során elengedhetetlenné vált a digitális technológia.

Mikor hasznos az intraorális szkenner?

Különféle fogászati eljárások során is hasznos lehet, többek között a fogszabályozás előtti és utáni vizsgálatok alkalmával, fogpótlások tervezésekor, koronák, hidak beépítését megelőzően, valamint esztétikai beavatkozások idején. Ugyanakkor nemcsak a szakemberek szempontjából nézve előnyös, hanem a pácienseknek is könnyebbség, ha egyszerűbben nyomon követhetik a kezeléseik folyamatát, tájékozódhatnak a saját digitális lenyomataik, illetve a változások kapcsán.

Több mint eszköz, egyszerre kínál jobb élményt is, hiszen kényelmesebb mintavételi módot tesz lehetővé, amely ugyanakkor precízebb és pontosabb is.

Modern eszköz, korszerű technológia a gondtalan mosoly szolgálatában

Ha eddig visszatartott néhány korábban átélt negatív tapasztalat a hagyományos mintavétel kapcsán, ne habozz, jelentkezz be a MesterDent Fogászati Rendelőbe egy konzultációra, és tapasztald meg a prémium high-tech fogászati szkenner minden előnyét!

A folyamatos technológiai újítások egyre komfortosabbá teszik a korábban “fogcsikorgatva” elviselt procedúrákat. Ma már nem lehet kérdéses a felhőtlen mosoly, érdemes kihasználni a kényelmesebb megoldásokat.

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Nők a kormányművek mögött - Lányok Napja a Boschnál

A Bosch idén tizenegyedik alkalommal, négy helyszínen engedett bepillantást az autóipari innováció és gyártás világába a Lányok Napján. A Bosch... Teljes cikk

NAV: a mobilappban bárki ellenőrizheti adószámláját

Az alkalmazásban a foglalkoztatási adatok is lekérdezhetőek. Teljes cikk

Jobban aggódnak a munkájukért a magyar dolgozók, mint tavaly év végén

Előző évhez képest minimálisan ugyan, de kissé visszaesett a magyar munkavállalók optimista percepciója az aktuális munkahelyük fennmaradásával... Teljes cikk