Megjelent: 10 éve

10. tanévét kezdi a KPMG-BME Akadémia

A válság ellenére folyamatosan nő azoknak a vállalatoknak a száma, melyek munkatársaik képzését a működésének 10. évét indító KPMG-BME Akadémia programjainak keretein belül valósítják meg - olvasható a portálunkhoz eljuttatott sajtóközleményben.

images

images

A menedzsmentiskola a 2009/2010-es évben 10 százalékos bevétel-növekedést ért el, szakmai és üzleti sikereinek alapja a korszerű menedzsment kompetenciákat és a gyakorlati alkalmazást fókuszba helyező széles képzési portfólió - hangzott el az évnyitó rendezvényen.

Töretlen növekedés a válság idején is

Robert Stöllinger, a KPMG könyvvizsgáló és tanácsadó ügyvezető partnere köszöntőjében elmondta, hogy a KPMG már lassú, de egyértelmű fellendülést lát saját működése területén, ami a szolgáltatás jellegéből adódóan a megrendelők, az ügyfelek és remélhetőleg az egész gazdaság helyzetét és lehetőségeit tükrözi.

Dr. Tomka János, a KPMG-BME Akadémia társelnök ügyvezető igazgatója azt hangsúlyozta, hogy a menedzsmentiskola azokat a nemzetközi trendeket kívánja követni, amelyek felismerték, hogy a holnap menedzserei új képességeket igényelnek, az üzleti iskoláknak pedig új képzési programokra van szükségük, hogy segítsenek megszerezni ezeket.

Bár a vállalatok az elmúlt időszakban egyértelműen a képzésre fordítható összegek visszavágását tekintették költségcsökkentéseik egyik fő eszközének, az üzleti iskola az előző évben 10 százalékos bevétel-növekedés ért el. A 2009/2010-es évben összesen 175 vállalat munkatársai vettek részt képzéseiken, ebből 45 először delegált résztvevőket.

"Mindez azt jelzi, hogy ügyfeleink felelősen és hosszú távon gondolkodnak, és elismerik a képzéseink által biztosított eredményeket" - mondta Müller Helga üzletfejlesztési vezető, aki ennél még nagyobb eredménynek tartja a többéves kapcsolatok nagy számát, melyek közül a visszajelzések szerint nagyon sokan a programok magas minőségű, haladó szellemű és gyakorlatias tematikája és feldolgozási módja miatt lettek visszatérő résztvevők.

Új képzési portfólió

A KPMG-BME Akadémia megújult portfólióval vág neki az új tanévnek, melyben a korábbiaknál is nagyobb hangsúly kerül a komplex, hosszú távú programokra, legyen szó új belépők felkészítéséről, kezdő és gyakorló menedzserek fejlesztéséről, illetve a piacon egyedülálló és az elmúlt időszak átütő sikerét hozó felsővezetői coach képzésről. Az idei év újdonságai között szerepelnek az egyre nagyobb teret kapó karriertípus támogatását szolgáló interim menedzser felkészítés, illetve a képzési programok kidolgozásához is alapot szolgáltató kutatási projektek.

Hatodik évében a sikeres Harvard Fórum a KPMG-BME Akadémián sorozat

Az évnyitónak keretet adó, 21. alkalommal megrendezett Harvard Fórum a KPMG-BME Akadémián szakmai reggeli moderátora Tomka János volt, aki a tudásvagyonukra építő vállalatok informális dolgozói hálózatainak stratégiai szerepéről beszélt, példaként említve a KPMG, illetve leányvállalata, a KPMG-BME Akadémia törekvéseit és a szakmai közösségek szerepét az elért eredményekben.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Százmilliárd forintra emelték a kkv-k számára elérhető fejlesztési keretet

Százmilliárd forint fejlesztési forrásra pályázhatnak a kis- és középvállalkozások: a több mint kétszeres túljelentkezés miatt a kormány a... Teljes cikk

Szeptemberben 9 órakor kezdődhet az iskola

Csúsztatott, 9 órai iskolakezdést javasol a főváros a koronavírus-járvány második hulláma elleni védekezés részeként - közölte a Főpolgármesteri Hivatal. Teljes cikk