Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 5 éve

A Mol regionális irodát nyitott Irakban

A Mol-csoport június 1-jével megnyitotta új regionális irodáját Erbilben, Irak kurdisztáni régiójának fővárosában; az új iroda feladata a cégcsoport közel-keleti és afrikai tevékenységeinek helyi irányítása - közölte a társaság kedden az MTI-vel.

A közlemény szerint Irak kurdisztáni régiója különösen fontos szerepet tölt be a Mol-csoport közel-keleti régiós stratégiájában, és jelentős mértékben hozzájárul kiegyensúlyozott nemzetközi kutatási és termelési (k&t) portfóliójának kialakításához.

Az összes regionális üzleti terv megvalósítását és végrehajtását az erbili iroda regionális igazgatója fogja irányítani, az irodát fokozatosan bővítik a következő hónapokban. Regionális vezetővé Majdi Ahmadot - a Kalegran Ltd. korábbi igazgatóját - nevezték ki.

Alexander Dodds, a Mol-csoport kutatás-termelés ügyvezető igazgatója a közleményben hangsúlyozza: ez az új, központosított szervezeti felállás lehetővé teszi, hogy a csoportszintű kutatási és termelési stratégiának megfelelően racionalizálják k&t tervezési és döntéshozatali folyamataikat, ezzel javítsák hatékonyságukat.

"Erre a lépésre úgy tekintünk, mint a demokratikus kurdisztáni régió politikai stabilitása iránt leadott egyfajta szimbolikus szavazatra. A döntés egyúttal kifejezi azt is, hogy a Mol-csoport elkötelezett Irak kurdisztáni régiója iránt, és hosszú távra tervez a térségben" - idézi a közlemény Ferencz I. Szabolcsot, a Mol-csoport társasági kapcsolatok ügyvezető igazgatóját.
Follow hrportal_hu on Twitter