Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 5 éve

A Mol regionális irodát nyitott Irakban

A Mol-csoport június 1-jével megnyitotta új regionális irodáját Erbilben, Irak kurdisztáni régiójának fővárosában; az új iroda feladata a cégcsoport közel-keleti és afrikai tevékenységeinek helyi irányítása - közölte a társaság kedden az MTI-vel.

A közlemény szerint Irak kurdisztáni régiója különösen fontos szerepet tölt be a Mol-csoport közel-keleti régiós stratégiájában, és jelentős mértékben hozzájárul kiegyensúlyozott nemzetközi kutatási és termelési (k&t) portfóliójának kialakításához.

Az összes regionális üzleti terv megvalósítását és végrehajtását az erbili iroda regionális igazgatója fogja irányítani, az irodát fokozatosan bővítik a következő hónapokban. Regionális vezetővé Majdi Ahmadot - a Kalegran Ltd. korábbi igazgatóját - nevezték ki.

Alexander Dodds, a Mol-csoport kutatás-termelés ügyvezető igazgatója a közleményben hangsúlyozza: ez az új, központosított szervezeti felállás lehetővé teszi, hogy a csoportszintű kutatási és termelési stratégiának megfelelően racionalizálják k&t tervezési és döntéshozatali folyamataikat, ezzel javítsák hatékonyságukat.

"Erre a lépésre úgy tekintünk, mint a demokratikus kurdisztáni régió politikai stabilitása iránt leadott egyfajta szimbolikus szavazatra. A döntés egyúttal kifejezi azt is, hogy a Mol-csoport elkötelezett Irak kurdisztáni régiója iránt, és hosszú távra tervez a térségben" - idézi a közlemény Ferencz I. Szabolcsot, a Mol-csoport társasági kapcsolatok ügyvezető igazgatóját.
  • 2019.11.14recruiTECH BLUE Fizikai munkaerő toborzás – van új a nap alatt? Szerintünk igen! recruiTECH BLUE | 2019. november 14-én a kékgalléros toborzásra koncentrálva, még lazy bird áron Részletek Jegyek
  • 2019.11.15Hogyan változnak a nyugdíjszabályok 2020-ban? Mikor jobb nyugdíjba vonulni a nyugdíj összege szempontjából. Még az idén, vagy inkább jövőre? Ki vonulhat nyugdíjba jövőre, mit jelent a munkáltató számára, ha a munkatárs nyugdíjra jogosulttá válik? Nyugdíj mellett hogyan dolgozhatunk? Mit jelent a munkáltató számára, ha nyugdíjas munkavállalót foglalkoztat? Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter