Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 10 éve

Az Opel vezetői idén már újra kaphatnak prémiumot

Az idén már ismét számíthatnak prémiumra az Opel csúcsvezetői - közölte az üzemi tanács elnöke. Emellett a vezetők az idén már megkapják teljes fizetésüket, miután tavaly a válság miatt 10 százalékkal megnyirbálták alapbérüket is.

Az üzemi tanács elnöke szerint ez nem a legalkalmasabb időpont a bónuszfizetésre, mert a vállalat pénzügyi helyzetének rendezése végett tervezett költségcsökkentés jegyében legalább 8300 munkahely szűnik meg 48 ezerből. Ráadásul az anyavállalat, a General-Motors 2,7 milliárd euró támogatást remél az Opel talpra állításhoz azoktól az országoktól, ahol az Opelnek gyára van.

Az Opel egyik szóvivője megerősítette a Bild értesülését, de leszögezte, hogy a prémium csak bizonyos üzleti célok megvalósulása esetén jár, és azt csak 2011 elején fizetik ki.

  • 2020.05.22Asszertív online kommunikáció – Online tréning 100%-ban gyakorlati feladatokra épülő, tréning jellegű képzésünk 3 egységből áll, melyek egymáshoz közeli napokon kerülnek megtartásra és egymásra épülnek, így a tudás elmélyítése az intenzitás és ismétlési lehetőség által garantált, a beszéd gördülékenny, választékos és magabiztos lesz. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter