Megjelent: 5 éve

Az RTL csatornái elhagyják Magyarországot

Az RTL Klub kivételével az összes többi csatornáját elköltözteti Luxemburgba az RTL-csoport, értesült az Index.

A magyarországi gazdasági helyzetet átértékelve döntött így a cég, amely kábelportfólióját költséghatékonyabbá szeretné tenni. Az érintett csatornák:
Cool TV, Film+, Film+2, RTL+, RTL2, Sorozat+, Muzsika TV az anyacégnél, CLT-UFA nevű RTL-cég fennhatósága alatt működik majd tovább.

A Muzsika TV kivételével a csatornák eddig is Romániában voltak bejegyezve, így a román médiahatóság fennhatósága alatt álltak, azonban az átstrukturálás a magyarországi reklámadó megfizetését semmilyen értelemben nem befolyásolja, közölte a cég.

Az RTL Klubot a cég a jelenleg használt frekvenciája miatt nem költöztetheti el Magyarországról. A váltás 2015 január 1-jén következik be.

Index
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter