Megjelent: 8 éve

Csapatépítés másként a Mátrában - karitatív program

Ausztriában és Svájcban már sikerrel működnek azok az élményparkok, amelyek családok ezreit fogadják, s amelyek amellett, hogy remek sportolási és szórakozási lehetőséget kínálnak, természetvédelmi funkciókat is ellátnak.

"Száraz tónak nedves partján"
- misszió a családi patakjáték-völgy létrehozásáért Mátrafüreden

Sokak számára ismerősen cseng a régi dalocska szövege a tóparton ücsörgő, békakuruttyolást hallgató süket emberről és a nem létező vízben történő lubickolásról. A Mátrában álmodott vízi élménypark mostani helyzete kicsit hasonlatos a kis nótához annyiban, hogy itt víz (patak) is van, játék is lenne sok gyerekkel, családok is, akik élveznék, csak a vízi park nem épült meg hozzá.
Ezen azonban lehet segíteni.

A megoldás az Ön cégének, csapatának a kezében van. A kezében, a szó szoros értelmében.

Most segíthet, létrehozhat egy csodás vízi élményparkot és nem kérünk mást, csak kétkezi munkát, elhivatottságot, tettrekészséget és jókedvet!


Ez a misszió egyedülálló dolgot hoz létre! Egy olyan családi vízi élményvölgyet, amely hazánkban megépülése után csak a Mátrában lesz látható.

Ausztriában és Svájcban már sikerrel működnek azok az élményparkok, amelyek családok ezreit fogadják, s amelyek amellett, hogy remek sportolási és szórakozási lehetőséget kínálnak, természetvédelmi funkciókat is ellátnak. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a környezettudatos viselkedés kialakítása milyen fontos, már kisgyermekkortól tudatos nevelés következménye. Nem csak a természeti környezet, az erdő védelme szerepel a leendő élményvölgy kitűzött céljai között, hanem az is, hogy a Mátra természeti és épített kulturális örökségét megőrizze, gyarapítsa.

Miért sikeresek ezek a parkok, élményközpontok? A titkuk abban áll, hogy a természeti környezet adottságait kihasználva, arra alapozva kizárólag természetes anyagokat, fát vagy követ használnak. Nincs műanyag, az erdőbe nem illő mesterségesen létrehozott objektumok sora, fából készült vízicsatorna van a csónakázáshoz, kenuzáshoz, faragott kövekkel tarkított csobogók vannak kialakítva, vízimalom, farönkből épített játékpálya, farönk mászókák, akadálypályák, vizes homokozó, stég s más kreatív, de természetes anyagot felhasználó eszköz biztosítja a kikapcsolódást. A játékok egy része a víz természetes mozgásán, a hidrosztatikai nyomáson, vagy a közlekedőedények elvén működik.


Ön is azt szeretné, ha cége neve, valami fantasztikusan új, karitatív segítséggel válna még ismertebbé?

Ha a patakjátékoknak helyet adó élményvölgybe látogató családok százai örömmel gondolnának azokra, akiknek köszönhetően megépült a park?

Tegye meg az első lépést, állítson örök emléket a saját céges csapatának, legyenek büszkék Önre és a kollektívára mindazok, akik majd kilátogatnak a mátrai vízivölgybe.


Ha az Ön csapatában van lendület, nem hátrál meg a kihívásoktól és szeretne maradandót alkotni, vágjon bele a családi élményvölgy megépítésébe!Munka közben pedig vidáman énekelheti a csapat, hogy: „sej-haj, denevér, bennünk van a kutyavér! Sej-haj, denevér, biciklizik az egér.”

Referenciáinkról és eddigi programjainkról örömmel tájékoztatjuk!


Köszönettel várjuk jelentkezésüket, építsünk együtt:Buzás Zsuzsanna
karitatív program szervező+3630 760 21 23


[email protected]
www.karitativprogram.hu
  • 2022.08.29Mit tegyél, hogy tőled vásároljanak? Értékesítése mindig szükség van; nem csak akkor, ha a cégnek jól megy, de akkor is, amikor nehéz időszak következik. Részletek Jegyek
  • 2022.09.16HR és Munkajog modul I.: A munkaviszony keletkezése / Beléptetés Kettő az egyben: egyszerre HR és munkajogi megközelítésben: a munkaszerződés, általános magatartási követelmények, adatvédelem és más, fontos témák neves oktatóktól, mint Berke Gyula, Bankó Zoltán. Részletek Jegyek
  • 2022.09.28 recruiTECH BLUE Kékgalléros foglalkoztatók, termelő logisztikai vállalatok = recruiTECH BLUE konferencia, ahol újra a fizikai toborzáson lesz a hangsúly. Harmadik országbeliek foglalkoztatása, szállásoltatás, online toborzás, outsourcing és még számos aktuális téma! Részletek Jegyek
  • 2022.10.05Tréning Kerekasztal Konferencia 2022. Folytonos változások, aggodalom, stressz, hybrid működés, motivációvesztés, soha nem látott fluktuáció - napjainkban számos már korábban is tapasztalt és rengeteg új kihívással küzdenek a cégvezetők, HR és képzési szakemberek. Az idei Tréning Kerekasztal konferencia több évtizedes hagyományt követve az aktuális szervezeti és HR kihívásokra ad válaszokat és bemutatja a magyar piac vezető tréningcégeinek legújabb fejlesztéseit és tapasztalatait. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Szépkorúak: értékes munkaerő-tartalék

Foglalkoztatásuk pedig nyugdíjasszövetkezeten keresztül biztonságos és kényelmes Teljes cikk

Elégedettebbé teszi a munkavállalókat az elektromos kerékpár

Hat városban több ezer e-bike-ot ad el, és ezzel kategóriájában piacvezető az ebringa Zrt. A piac évente duplázódik és egyre nagyobb arányban... Teljes cikk

Adat nélkül nincs fejlődés... a vállalati oktatásban sem!

Kihívások 2022-ben a vállalati képzések területén? Az L-Soft és a Skilldict szakértői keresik az optimális lehetőségeket és online eszközöket.... Teljes cikk

Facebook