Megjelent: 6 éve

Csapatépítés másként a Mátrában - karitatív program

Ausztriában és Svájcban már sikerrel működnek azok az élményparkok, amelyek családok ezreit fogadják, s amelyek amellett, hogy remek sportolási és szórakozási lehetőséget kínálnak, természetvédelmi funkciókat is ellátnak.

"Száraz tónak nedves partján"
- misszió a családi patakjáték-völgy létrehozásáért Mátrafüreden

Sokak számára ismerősen cseng a régi dalocska szövege a tóparton ücsörgő, békakuruttyolást hallgató süket emberről és a nem létező vízben történő lubickolásról. A Mátrában álmodott vízi élménypark mostani helyzete kicsit hasonlatos a kis nótához annyiban, hogy itt víz (patak) is van, játék is lenne sok gyerekkel, családok is, akik élveznék, csak a vízi park nem épült meg hozzá.
Ezen azonban lehet segíteni.

A megoldás az Ön cégének, csapatának a kezében van. A kezében, a szó szoros értelmében.

Most segíthet, létrehozhat egy csodás vízi élményparkot és nem kérünk mást, csak kétkezi munkát, elhivatottságot, tettrekészséget és jókedvet!


Ez a misszió egyedülálló dolgot hoz létre! Egy olyan családi vízi élményvölgyet, amely hazánkban megépülése után csak a Mátrában lesz látható.

Ausztriában és Svájcban már sikerrel működnek azok az élményparkok, amelyek családok ezreit fogadják, s amelyek amellett, hogy remek sportolási és szórakozási lehetőséget kínálnak, természetvédelmi funkciókat is ellátnak. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a környezettudatos viselkedés kialakítása milyen fontos, már kisgyermekkortól tudatos nevelés következménye. Nem csak a természeti környezet, az erdő védelme szerepel a leendő élményvölgy kitűzött céljai között, hanem az is, hogy a Mátra természeti és épített kulturális örökségét megőrizze, gyarapítsa.

Miért sikeresek ezek a parkok, élményközpontok? A titkuk abban áll, hogy a természeti környezet adottságait kihasználva, arra alapozva kizárólag természetes anyagokat, fát vagy követ használnak. Nincs műanyag, az erdőbe nem illő mesterségesen létrehozott objektumok sora, fából készült vízicsatorna van a csónakázáshoz, kenuzáshoz, faragott kövekkel tarkított csobogók vannak kialakítva, vízimalom, farönkből épített játékpálya, farönk mászókák, akadálypályák, vizes homokozó, stég s más kreatív, de természetes anyagot felhasználó eszköz biztosítja a kikapcsolódást. A játékok egy része a víz természetes mozgásán, a hidrosztatikai nyomáson, vagy a közlekedőedények elvén működik.

Ön is azt szeretné, ha cége neve, valami fantasztikusan új, karitatív segítséggel válna még ismertebbé?

Ha a patakjátékoknak helyet adó élményvölgybe látogató családok százai örömmel gondolnának azokra, akiknek köszönhetően megépült a park?

Tegye meg az első lépést, állítson örök emléket a saját céges csapatának, legyenek büszkék Önre és a kollektívára mindazok, akik majd kilátogatnak a mátrai vízivölgybe.

Ha az Ön csapatában van lendület, nem hátrál meg a kihívásoktól és szeretne maradandót alkotni, vágjon bele a családi élményvölgy megépítésébe!Munka közben pedig vidáman énekelheti a csapat, hogy: „sej-haj, denevér, bennünk van a kutyavér! Sej-haj, denevér, biciklizik az egér.”

Referenciáinkról és eddigi programjainkról örömmel tájékoztatjuk!

Köszönettel várjuk jelentkezésüket, építsünk együtt:Buzás Zsuzsanna
karitatív program szervező


+3630 760 21 23


hello@karitativprogram.hu
www.karitativprogram.hu
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Izgalmas hónapok után csendesen telt az augusztus a cégvilágban

Átlagnál gyengébb cégalapítási hangulattal és rekordalacsony cégtörlési értékkel csendes kivárás jellemezte a nyár utolsó hónapját a hazai cégek körében. Teljes cikk

ADÓKONFERENCIA A TB RENDSZER VÁLTOZÁSAIRÓL - JÖN AZ EGYSÉGES TB JÁRULÉK

Jelentősen megváltozott, új kereteket kapott a társadalombiztosítás rendszere 2020. július 1-től. A kihirdetett jogszabály munkavállalókat érintő... Teljes cikk

Az egészség házhoz megy

Ezzel a mottóval indult útnak a V&H Medical 2014-ben a mobil egészségügyi szűrések piacán. Teljes cikk