Megjelent: 15 éve

Cseh szakember a Complex és az Akadémiai Kiadó élén

Magyarország legismertebb jogi kiadója, a CompLex Kiadó bejelentette, hogy Petr Kral (32) személyében új ügyvezető igazgató látja el a kiadóirányítását.

Petr Kral ez idáig a Wolters Kluwer cseh és szlovák vállalatainak ügyvezető igazgatójaként dolgozott, 13 éves szakmai tapasztalatra tett szert a Wolters Kluwernél.

1996-tól 2000 őszéig a Wolters Kluwer oktatási üzletágában marketinggel és pénzüggyel foglalkozott. Pályafutása következő állomásaként 2000 őszétől 2001 áprilisáig a Wolters Kluwer cseh cége, az ASPI kiadói igazgatói posztját töltötte be, ezt követően az ASPI ügyvezető igazgatója lett 2005 novemberéig, amikor az ASPI mellett megkapta a szlovák IURA cég ügyvezető igazgatói pozícióját is.

A cseh és a szlovák cégnél kiváló eredményeket ért el, mindkét vállalat töretlen, stabil növekedést produkált igazgatása alatt. Král mindkét cégnél átalakította és az ügyfélközpontúságot szem előtt tartva dinamizálta a termékfejlesztést. Jelentős eredményeket mutatott fel a költséghatékonyság és az ügyfélkapcsolatok kezelése terén is az általa vezetett ASPI és IURA kiadóknál.

Petr Kral nemcsak a CompLex Kiadó Kft. ügyvezető igazgatói posztját tölti be, hanem egy személyben az Akadémiai Kiadó Zrt. ügyvezető igazgatója is lett. A Wolters Kluwer az Akadémiai Kiadó többségi tulajdonosa.

A CompLex Kiadó Kft. Magyarország legnagyobb jogi és adóügyi kiadója - áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.
  • 2024.03.21recruiTECH 2024 A recruiTECH elsősorban HR vezetőknek, toborzóknak, toborzási vezetőknek, employer branding specialistáknak és learning & development szakembereknek szól, akik napi szinten küzdenek a toborzási céljaikért a munkaerőpiacon, akik keresik az új megoldásokat, melyek segítségével hatékonyabbá tehetik vállalatuk tevékenységét.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.03.26Műegyetemi Állásbörze A Műegyetemi Állásbörze Budapest legnagyobb és legrangosabb álláskereső rendezvénye. 1995 óta képez hidat a munkaadók és potenciális munkavállalóik között. Rendezvényről rendezvényre több újítással, színesebb programokkal, felméréssel és számos csatornával is találkozhatnak az érdeklődők.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.03.27Átfogó projektmenedzsment képzés IPMA és PMI alapokon Klasszikus projektmenedzsment képzés - átfogó, gyakorlati program, egyéni mentorálással.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.04Six Sigma Black Belt képzés 9 napos gyakorlatorientált, intenzív képzési program, amely készségszintre fejleszti a résztvevőket a 6 Sigma ismeretek elsajátításában, alapoktól a Green Belt ismereteken át magas szintű hatékonyságjavító projektek megvalósításáig. info button Részletek ticket button Jegyek