Megjelent: 14 éve

Cseh szakember a Complex és az Akadémiai Kiadó élén

Magyarország legismertebb jogi kiadója, a CompLex Kiadó bejelentette, hogy Petr Kral (32) személyében új ügyvezető igazgató látja el a kiadóirányítását.

Petr Kral ez idáig a Wolters Kluwer cseh és szlovák vállalatainak ügyvezető igazgatójaként dolgozott, 13 éves szakmai tapasztalatra tett szert a Wolters Kluwernél.

1996-tól 2000 őszéig a Wolters Kluwer oktatási üzletágában marketinggel és pénzüggyel foglalkozott. Pályafutása következő állomásaként 2000 őszétől 2001 áprilisáig a Wolters Kluwer cseh cége, az ASPI kiadói igazgatói posztját töltötte be, ezt követően az ASPI ügyvezető igazgatója lett 2005 novemberéig, amikor az ASPI mellett megkapta a szlovák IURA cég ügyvezető igazgatói pozícióját is.

A cseh és a szlovák cégnél kiváló eredményeket ért el, mindkét vállalat töretlen, stabil növekedést produkált igazgatása alatt. Král mindkét cégnél átalakította és az ügyfélközpontúságot szem előtt tartva dinamizálta a termékfejlesztést. Jelentős eredményeket mutatott fel a költséghatékonyság és az ügyfélkapcsolatok kezelése terén is az általa vezetett ASPI és IURA kiadóknál.

Petr Kral nemcsak a CompLex Kiadó Kft. ügyvezető igazgatói posztját tölti be, hanem egy személyben az Akadémiai Kiadó Zrt. ügyvezető igazgatója is lett. A Wolters Kluwer az Akadémiai Kiadó többségi tulajdonosa.

A CompLex Kiadó Kft. Magyarország legnagyobb jogi és adóügyi kiadója - áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.
  • 2023.02.16Lean black belt képzés A képzés során a résztvevő megismerhetik azokat a haladó és új lean módszereket, illetve az Ipar 4.0-hoz kapcsolódó fejlesztéseket, amelyek ráépülnek és kiegészítik a korábbi lean ismereteiket, ezzel szélesebb körben tudják a szervezetüknél folyó lean bevezetést támogatni. Részletek Jegyek
  • 2023.02.16CX-Ray elégedettségfelmérés online workshop A munkahelyi hatékonyság az elégedett kollégákkal kezdődik! Skálázható, szűrhető eredmények - tudd meg, munkatársaid szerint, mik a valóban égető problémák! Részletek Jegyek
  • 2023.02.23CX-Ray teljesítményértékelés online workshop Miért fontos a TÉR? Az egyértelmű egyéni és csapat célok és a folyamatos visszajelzés az elkötelezettséget és motivációt kiemelten meghatározó tényezők. Részletek Jegyek
  • 2023.03.22recruiTECH konferencia A recruiTECH elsősorban HR vezetőknek, toborzóknak, toborzási vezetőknek, employer branding specialistáknak és learning & development szakembereknek szól, akik napi szinten küzdenek a toborzási céljaikért a munkaerőpiacon, akik keresik az új megoldásokat, melyek segítségével hatékonyabbá tehetik vállalatuk tevékenységét. Részletek Jegyek