Megjelent: 9 éve

Csökkenhet a táppénz összege

Elképzelhető, hogy csökken a táppénz összege, mondta Navracsics Tibor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A miniszterelnök-helyettes szerint mindenesetre felülvizsgálják a jelenlegi rendszert, a revízióra egy hónapot szánnak.

images

Navracsics Tibor szerint az öregségi nyugdíjkorhatárig mindenkinek dolgoznia kell, ám egyelőre Magyarországon a nyugdíjba vonulási átlagéletkor jóval alacsonyabb, mint a környező országokban, így a kormány felülvizsgálja a korkedvezményes- és a korengedményes nyugdíj rendszerét.

A miniszterelnök-helyettes szerint az, hogy valaki rokkantnyugdíjas, önmagában nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy például közmunkát végezzen.

Atv.hu
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter