Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 2 éve

Ebben a műhelyben az összes autószerelő nő

A philadelphiai Girls Auto Clinic műhelynek csak női alkalmazottai vannak. A ide betérők akár magukat is kicsinosíthatják, amíg autójuk javítására várnak - írja a hvg.hu

Az oldal a boredpanda.com-ra hivatkozva azt írja, Patrice Banks autószerelő azzal a céllal hozta létre ezt a különleges szerelő műhelyet, hogy közelebb hozza egymáshoz a hölgyeket az autóikkal.

A hölgy úgy gondolja, hogy egy nő számára a kellemetlen, kényelmetlen feladatok közé tartozik az autó javíttatása, hiszen a legtöbben nem rendelkeznek megfelelő szaktudással azzal kapcsolatban.

A Girls Auto Clinic-ben stresszmentes környezetben szervizelik a járműveket, és bátran kérdezhetnek, semmi sem ciki. Érdekesség, hogy az autóvezetők több mint fele nő, de csak kevesebb, mint 2 százalékuk szerelő, ezért is felüdülés ez a szalon, hiszen a szakemberek itt egytől egyig hölgyek.

A műhely 2013-ban nyitott meg Philadelphiában, de az üzlet legfrissebb attrakciója a Clutch Beauty Bar, új hírnevet hozott. Azóta a szalon manikűrt, pedikűrt és frizurakészítést is kínál ügyfeleinek, miközben ők várják, hogy a szakemberek befejezzék autójukat.

hvg.hu
Follow hrportal_hu on Twitter