Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 10 éve

Együttműködési megállapodást írt alá a Corvinus egyetem és a NISZ

Hosszú távú stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) és a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. csütörtökön.

Az egyezmény értelmében közigazgatási informatikai és infokommunikációs projektek megvalósításában, valamint az azokhoz kapcsolódó közgazdasági és üzleti hatástanulmányok, pénzügyi modellek készítésében vehet részt az egyetem.

Az erről szóló dokumentumot Rostoványi Zsolt, a BCE rektora és Szabó Zoltán Attila, a NISZ Zrt. vezérigazgatója írta alá a fővárosban.

A Corvinus egyetemnek az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az egyetem szakértői és hallgatói bekapcsolódhatnak a NISZ projektjeibe, közgazdasági modellek, megalapozó számítások és hatástanulmányok készítésében vehetnek részt, és gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek a speciális ismereteket igénylő közigazgatás-informatikai projektek lebonyolításában.

Megállapodtak abban is, hogy a stratégiai együttműködés részeként megvizsgálják, a NISZ Zrt. miként kapcsolódhat be a BCE diplomatervezési, tudományos diákköri feladataiba úgy, hogy segítse a NISZ szakember-utánpótlását és a BCE hallgatóinak tapasztalatszerzését egyaránt.

A felek a jövőben félévente értékelik az együttműködés eredményeit és bővítésének lehetőségeit - olvasható a közleményben.
  • 2023.02.08Az MT. új szabályai - munkajogi aktualitások, változások 2023. Az Országgyűlés 2022. decemberében módosította a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvényt, mely több pontban is módosult a korábbiakhoz képest. On-line programunk keretében szeretnénk bemutatni résztvevőinknek a módosításban érintett részeket, aktualitásokat gyakorlati megközelítésben. Részletek Jegyek
  • 2023.02.15Hoshin Kanri képzés A Hoshin Kanri, amely a minőségi termékek és szolgáltatások biztosítása érdekében a változásmenedzsment projektek lebontásával segíti elő az egész vállalatra kiterjedő stratégiai tervezést, ezáltal megvalósítja a munkafolyamatok racionális napi menedzsment rendszerének hosszú távú kialakítását a szervezetnél. A Hoshin Kanri módszer megismerése és a stratégiai célok lebontása, célmegállapodások megkötése, erőforrás és projekttervek, akció meghatározása a célok elérése érdekében. Részletek Jegyek
  • 2023.02.16Lean black belt képzés A képzés során a résztvevő megismerhetik azokat a haladó és új lean módszereket, illetve az Ipar 4.0-hoz kapcsolódó fejlesztéseket, amelyek ráépülnek és kiegészítik a korábbi lean ismereteiket, ezzel szélesebb körben tudják a szervezetüknél folyó lean bevezetést támogatni. Részletek Jegyek