Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 6 éve

Érdemkereszt járt a gazdasági kapcsolatok építéséért

A gazdasági kapcsolatok erősítéséért kapott magyar állami kitüntetést az EY regionális szabályozási és közpolitikai igazgatója, Krahulecz Erzsébet.

A magyar gazdasági kapcsolatok erősítéséért és az ország népszerűsítéséért kapott állami kitüntetést az EY brüsszeli székhelyű regionális szabályozási és közpolitikai igazgatója, Krahulecz Erzsébet. A nemzetközi tanácsadó cég munkatársa csütörtökön vette át a Magyar Arany Érdemkereszt elismerést Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől Budapesten, írja a könyvvizsgáló cég közleménye.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy ilyen magas állami kitüntetéssel ismerték el a magyar gazdaságért végzett munkámat. Különösen fontos, hogy ezeket az eredményeket női vezetőként sikerült elérnem. Fontos szakmai mérföldkő is ez számomra, visszaigazolása annak, hogy az EY nemzetközi hálózatának tagjaként mennyire eredményesen tudjuk segíteni az üzleti élet és a kormányzat munkáját” – mondta Krahulecz Erzsébet.

Az EY munkatársa csütörtökön vehette át a Magyar Arany Érdemkeresztet Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől. A felterjesztés indoklása szerint Magyarország gazdasági teljesítményének határon túli elismertetéséért, az ország népszerűsítéséért, valamint a külföldön élő magyar diaszpórával való aktív kapcsolattartásért és a társadalmi felelősségvállalásért ítélték neki a kitüntetést.

Több mint ezer gazdasági kapcsolatot épített ki

Krahulecz Erzsébet az EY regionális igazgatójaként és korábban a londoni magyar nagykövetség diplomatájaként is sokat tett Magyarország népszerűsítéséért. London üzleti központjában, a Cityben több mint ezer új gazdasági kapcsolat épített ki. Brüsszelben az EY regionális szabályozási és közpolitikai igazgatójaként pedig üzleti és politikai kapcsolatok építésével jelenleg is segíti a magyar gazdaság fejlesztését.

Számos kétoldalú és multilaterális gazdasági szervezet megalapítása fűződik a nevéhez. Ezek közé tartozik a Fórum Klub – Magyar City Network, a CEE Network, valamint az International Business Leaders Forum, Hungarian Network tagozata. Emellett Magyarországot képviselő tagja a City Clubs Unitednak. Krahulecz Erzsébet számos nemzetközi gazdaságfejlesztési konferencia szervezője, ezek sorába tartozik a Magyar Innovációs és High-Tech Befektetési Fórum, a Közép- és kelet-európai Vállalatirányítási Konferencia, valamint a Pénzügyi Csúcs Konferencia. Emellett tagja a Magyar Public Relations Szövetség, „CSR Best Practice 2012”, Társadalmi Felelősségvállalás Díj bírálóbizottságának.
Follow hrportal_hu on Twitter