Megjelent: 6 éve

Érdemkereszt járt a gazdasági kapcsolatok építéséért

A gazdasági kapcsolatok erősítéséért kapott magyar állami kitüntetést az EY regionális szabályozási és közpolitikai igazgatója, Krahulecz Erzsébet.

A magyar gazdasági kapcsolatok erősítéséért és az ország népszerűsítéséért kapott állami kitüntetést az EY brüsszeli székhelyű regionális szabályozási és közpolitikai igazgatója, Krahulecz Erzsébet. A nemzetközi tanácsadó cég munkatársa csütörtökön vette át a Magyar Arany Érdemkereszt elismerést Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől Budapesten, írja a könyvvizsgáló cég közleménye.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy ilyen magas állami kitüntetéssel ismerték el a magyar gazdaságért végzett munkámat. Különösen fontos, hogy ezeket az eredményeket női vezetőként sikerült elérnem. Fontos szakmai mérföldkő is ez számomra, visszaigazolása annak, hogy az EY nemzetközi hálózatának tagjaként mennyire eredményesen tudjuk segíteni az üzleti élet és a kormányzat munkáját” – mondta Krahulecz Erzsébet.

Az EY munkatársa csütörtökön vehette át a Magyar Arany Érdemkeresztet Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől. A felterjesztés indoklása szerint Magyarország gazdasági teljesítményének határon túli elismertetéséért, az ország népszerűsítéséért, valamint a külföldön élő magyar diaszpórával való aktív kapcsolattartásért és a társadalmi felelősségvállalásért ítélték neki a kitüntetést.

Több mint ezer gazdasági kapcsolatot épített ki

Krahulecz Erzsébet az EY regionális igazgatójaként és korábban a londoni magyar nagykövetség diplomatájaként is sokat tett Magyarország népszerűsítéséért. London üzleti központjában, a Cityben több mint ezer új gazdasági kapcsolat épített ki. Brüsszelben az EY regionális szabályozási és közpolitikai igazgatójaként pedig üzleti és politikai kapcsolatok építésével jelenleg is segíti a magyar gazdaság fejlesztését.

Számos kétoldalú és multilaterális gazdasági szervezet megalapítása fűződik a nevéhez. Ezek közé tartozik a Fórum Klub – Magyar City Network, a CEE Network, valamint az International Business Leaders Forum, Hungarian Network tagozata. Emellett Magyarországot képviselő tagja a City Clubs Unitednak. Krahulecz Erzsébet számos nemzetközi gazdaságfejlesztési konferencia szervezője, ezek sorába tartozik a Magyar Innovációs és High-Tech Befektetési Fórum, a Közép- és kelet-európai Vállalatirányítási Konferencia, valamint a Pénzügyi Csúcs Konferencia. Emellett tagja a Magyar Public Relations Szövetség, „CSR Best Practice 2012”, Társadalmi Felelősségvállalás Díj bírálóbizottságának.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
A Lidl Magyarország is emeli a béreket 2020-ban

A Lidl Magyarország 7,3 milliárd forintot fordít az idén béremelésre - írják közleményükben. Teljes cikk

Kiemelten fontos a Mátrai Erőmű dolgozóinak megtartása

Bizottság létrehozását kezdeményezi a Mátrai Erőmű átalakításával kapcsolatban az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) az ügyben... Teljes cikk

Visszavásárolják az alapítók a Prohuman lengyel tulajdonrészét

A lengyel Work Service és a Prohuman magyar alapítói - akik eddig is vezették a céget - tavaly megállapodást kötöttek a Prohuman lengyel kézben... Teljes cikk