Megjelent: 9 éve

EU-elnökség - karrierlehetőség pályakezdő újságíróknak

Húsz, magyar felsőoktatási intézményben tanuló hallgató profi körülmények között tudósíthat majd a soros elnökség fejleményeiről. A tanulók a Fiatal Európa Szerkesztőség tagjaiként közelebbről is megismerhetik a hazai és európai döntéshozók soros elnökséghez kapcsolódó munkáját - értesült a Magyar Hírlap.

Január végéig jelentkezhetnek a 18 és 24 év közötti, a magyar mellett legalább egy európai uniós nyelvet beszélő, Magyarországon tanuló főiskolai vagy egyetemi hallgatók, ha a Fiatal Európa Szerkesztőségében szeretnének dolgozni.

A program az Európai Bizottság, a Külügyminisztérium és az Európai Parlament kezdeményezésére és finanszírozásával a soros elnökség kommunikációjának részeként indul. A kiválasztott húsz diák testközelből kísérheti figyelemmel a soros elnökséghez kapcsolódó eseményeket, és a tapasztalt újságírókhoz hasonlóan részt vehet az elnökséghez kapcsolódó, a sajtó számára nyitott eseményeken. A főiskolás és egyetemista hallgatók feladata cikkek, tudósítások, beszámolók írása lesz a soros elnökség aktualitásairól, fejleményeiről.

Magyar Hírlap
  • 2020.05.22Asszertív online kommunikáció – Online tréning 100%-ban gyakorlati feladatokra épülő, tréning jellegű képzésünk 3 egységből áll, melyek egymáshoz közeli napokon kerülnek megtartásra és egymásra épülnek, így a tudás elmélyítése az intenzitás és ismétlési lehetőség által garantált, a beszéd gördülékenny, választékos és magabiztos lesz. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter