Megjelent: 9 éve

EU-elnökség - karrierlehetőség pályakezdő újságíróknak

Húsz, magyar felsőoktatási intézményben tanuló hallgató profi körülmények között tudósíthat majd a soros elnökség fejleményeiről. A tanulók a Fiatal Európa Szerkesztőség tagjaiként közelebbről is megismerhetik a hazai és európai döntéshozók soros elnökséghez kapcsolódó munkáját - értesült a Magyar Hírlap.

Január végéig jelentkezhetnek a 18 és 24 év közötti, a magyar mellett legalább egy európai uniós nyelvet beszélő, Magyarországon tanuló főiskolai vagy egyetemi hallgatók, ha a Fiatal Európa Szerkesztőségében szeretnének dolgozni.

A program az Európai Bizottság, a Külügyminisztérium és az Európai Parlament kezdeményezésére és finanszírozásával a soros elnökség kommunikációjának részeként indul. A kiválasztott húsz diák testközelből kísérheti figyelemmel a soros elnökséghez kapcsolódó eseményeket, és a tapasztalt újságírókhoz hasonlóan részt vehet az elnökséghez kapcsolódó, a sajtó számára nyitott eseményeken. A főiskolás és egyetemista hallgatók feladata cikkek, tudósítások, beszámolók írása lesz a soros elnökség aktualitásairól, fejleményeiről.

Magyar Hírlap
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter