Ezért ne menjen nadrágban dolgozni"/>
Megjelent: 7 éve

Ezért ne menjen nadrágban dolgozni

Egy amerikai stylist szerint nagy hiba, ha nadrágban mennek a nők munkába. Szerinte nem olyan hatékonyak a nadrágot viselő nők a munkájukban, mint azok, akik a szoknyát választják.

"Azok a nők, akik nadrágot hordanak a munkahelyükön, kevésbé hatékonyan dolgoznak, mint azok, akik szoknyát viselnek" - állítja a divattanácsadó William Cane, a Manhattan Makeovers átalakító szalon alapítója. A stylist szerint a férfi kollégák kevésbé hallgatnak, vagy kevésbé dolgoznak szívesen együtt olyan nőkkel, akik szoknya helyett nadrágot hordanak.

""A nők azt hiszik, hogy a nadrág egy férfias ruhadarab, és meg vannak arról győződve, hogy ha felveszik, akkor a férfikollégák nem a szexis nőt látják majd bennük, s könnyebb lesz a közös munka, pedig ebben tévednek" - mutat rá Cane, aki olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint például Angelina Jolie, Bill Clinton, Sarah Jessica Parker, Harrison Ford, Natalie Portman, Isabella Rossellini, Mitt Romney, valamint a New York-i polgármester, Michael Bloomberg.

A stylist szerint a nők éppen a nadrággal tesznek keresztbe maguknak a munkahelyen, mivel ha felhúzzák, akkor túl férfiasnak, túl rámenősnek tűnnek. "Ellenségnek gondolják a szoknyát, mert úgy hiszik, túl szexi, pedig ha térdig érő vagy annál hosszabb, akkor korántsem az" - hangsúlyozza Cane.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter