Megjelent: 12 éve

Ezreket bocsát el a Tesco?

Országosan csaknem háromezer dolgozója elbocsátást tervezi a Tesco áruházlánc, miután bevételei nem a várakozások szerint alakultak - írja a Magyar Nemzet egy informátorára hivatkozva.

A lap szerint az áruházlánc eladásai "mennyiségileg növekedtek" ugyan, ám a várt profit messze elmarad a várakozásoktól.

A 22 ezer embert foglalkoztató Tesco szóvivője, Hardy Mihály cáfolta a polgári napilap csoportos létszámleépítésről szóló híreit.
A szóvivő kifejtette: az ország legnagyobb hipermarket-hálózatának brit anyacége idén is több milliárd forintot fektetett be magyarországi vállalkozásába. Az idei üzleti eredményeket pedig csak jövő márciusban hozzák nyilvánosságra.

Magyar Nemzet/Híradó

  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter