Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 12 éve

Felsővezetői tréning az IBS-en

Az IBS ismét újabb felsővezetői csoportot fogad április 5-17-e között annak a nemzetközi konzorciumnak a tagjaként, mely az EU által finanszírozott, az Orosz Föderáció, Ukrajna, Üzbegisztán és Azerbajdzsán cégeinek felsővezetői számára szervezett szakmai tréningprogram 2006-2008. közötti 4. fázisának lebonyolítására kiírt pályázot nyerte meg.

images

images

Húsz, a logisztika és a szállítmányozás területén tevékenykedő topmenedzser érkezik az IBS-hez, hogy szakmai szemináriumok mellett találkozzanak a Kereskedelmi Kamara képviselővel és céglátogatásokon is részt vegyenek, amelyek során megismerkednek a magyar vállalatok vezetési gyakorlatával és az EU-csatlakozásból adódó kihívásokra adott válaszokkal.

Ezek a céglátogatások alkalmat jelentenek a magyarországi vállalkozások számára is kölcsönös piaci információszerzésre, tapasztalatcserére és új üzleti kapcsolatok kialakítására.

Az IBS a tavalyi év során már több tréninget is sikeresen lebonyolított: májusban és júliusban egyaránt 20-20 fős, a turizmus és italgyártás, illetve a pr és marketing területéről érkező orosz, ukrán, üzbég és azeri felsővezetői csoportok számára szervezett tréning programot. Ugyancsak 2006. júliusában az IBS volt a szervezője és házigazdája a mintegy 100 fő részvételével megtartott négynapos Európa Szemináriumnak is, amelyen magyar cégek és politikusok, illetve orosz és ukrán politikusok is felszólaltak.


edupress.hu

Follow hrportal_hu on Twitter