Megjelent: 7 éve

Hanyatlik a nyugat-európai autóipar

Tömeges leépítések lehetnek a következő években a nyugat-európai autóipari beszállítóknál a Roland Berger felmérése szerint - írja a Heti Válasz.

A nemzetközi tanácsadó cég elemzői szerint a következő négy-öt évben 75 ezer munkahely szűnhet meg a nyugat-európai autóiparban, míg Kelet-Európában és Ázsiában feljövőben van az ágazat: sok vállalat ide helyezi át a termelését - számolt be a Heti Válasz.

A Roland Berger közölte, hogy a 2007. évi 16 millióról 2016-ra 13 millió darabra fog csökkenni a nyugat-európai gyártás.

MTI/Heti Válasz
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter