Megjelent: 11 éve

Lemond egyhavi fizetéséről a British Airways vezérigazgatója

Willie Walsh, a British Airways vezérigazgatója nem veszi fel júliusi fizetését.

A brit légitársaság első embere, akinek éves fizetése 735 ezer font, hangsúlyozta: ezzel a gesztussal azt kívánja kifejezni, hogy átérzi a cég jelenlegi helyzetének súlyosságát.

A vezérigazgató mellett az évi 444 ezer fontot kereső Keith Williams pénzügyi igazgató is lemondott július fizetéséről. Willie Walsh emellett felkérte munkatársait, hogy idei vakációjuk idejére ne kérjenek fizetést.

A márciusban zárult üzleti évben rekord veszteséget elkönyvelő British Airways idén nem fizet osztalékot, és létszámcsökkentést is tervez, emellett üzleti stratégiájukat is módosítják: a prémium osztályokon történő utazás helyett a turista osztályon történő utazásra helyezik a hangsúlyt.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter